02 d’agost 2008

(461) Per ZP, primer “un Botin” que el President de la Generalitat

“Un cop més Madrid menteix, governi qui governi el centralisme s’imposa, regalant abans l’aeroport als especuladors que al President Montilla”

Vaig tenir l’oportunitat d’acompanyar a Joan Puigcercòs en una visita a l’inefable Ministra de Foment, Magdalena Álvarez en plena tramitació de l’Estatut a Madrid, precisament a parlar del traspàs dels aeroports, principalment el del Prat, el que ens va defensar la ministra és el que ha passat ara, privatitzar però en clau espanyola, cal controlar l’unitat de la pàtria per damunt de tot.

La ministra defensava amb ungles a la crosta de funcionaris que volen seguir gaudint dels privilegis i dels diners espoliats, volen seguir manant, aquesta si que és una crosta nacionalista, aquesta és la veritable crosta de vividors que viuen del nostra espoli fiscal (ja m’agradaria que el meu amic Joan Ferran escrivís d’aquesta crosta).

La proposta feta pública, és una burla, una estafa al govern d’entesa, és un míssil més a la línia de flotació de la Generalitat de Catalunya, i el PSC ho tindria que saber-ho i el cap de CiU, el Sr. Mas caldria que n’aprengués, que no cometés els mateixos errors de la negociació de l’estatut, que el tornarà enredar.

O anem junts, sense protagonismes o tenim perduda la batalla, qui trenqui l’unitat i la fermesa en les legitimes demandes del País perdrà per molts de temps el suport d’aquest poble, no és de fiar qui no diu la veritat, qui roba als seus socis i germans i és evident que preferir anar al llit amb Florentino Pérez abans que amb el President Montilla és una infàmia a Catalunya.

ZP ha perdut tota la credibilitat, ens tornarà a mentir amb la sentencia del Constitucional sobre l’estatut i el model de finançament serà més cafè per tots i menys per Catalunya. O tenim unitat, o no ens ho perdonaran.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Maldito capullo ignorante...

Anònim ha dit...

Que os jodan a todos los nacionalistas de mierda. ¡¡NUNCA SERÉIS INDEPENDIENTES DE ESPAÑA!!, a mamarla...