09 d’agost 2008

(466) 9 d’agost: Espanya incompleix la seva llei, i trenca amb Catalunya

“Només una declaració unilateral i democràtica d’independència ens donarà la llibertat i la dignitat”

L'Albert Castellanos en un post recomanable enllaça amb més informació sobre el tancament de caixes.

Avui finalitzava el plac per acordar el nou model de finançament que s’establia en l’estatut( acord entre Zapatero i Mas que va trencar l’unitat catalana), un cop més el President Zapatero ha tornat a faltar a la seva paraula, un cop més Zapatero es converteix en un farsant més, un cop més ens volen com a pagadors.

Que passaria si féssim el mateix? Que passaria si a partir d’avui féssim un tancament de caixes i deixéssim de pagar els nostres impostos a Espanya?

De moment els partits catalans s’han mantingut ferms en la defensa del nou finançament, fins quan? el mateix va passar en l’aprovació de l’estatut del 30 de setembre, però pocs dies després, els socialistes ja presentaven esmenes per retallar-ho, i setmanes després Artur Mas pactava a soles amb Zapatero i era enganyat a les poques hores, i amb ell, els catalans tornàvem a perdre.

Aquest cop ja no podem tornar a perdre, Zapatero no és de fiar, una i altre vegada ens ha enganyat, o mantenim l’unitat de les forces polítiques catalanes o tornarem a ésser escombrats.

I si això passa, no cal que esperem res de bo, només la decisió majoritària dels ciutadans del nostre País ens permetrà avançar, negociar peix al cova amb Espanya sempre ens costa molt car.

Ara el que cal, i cada cop ho tinc més clar, és que amb Espanya no és pot negociar (ni tant sols deixen fer una consulta a Euskadi), només cal comunicar el dia i l’hora de la declaració unilateral i democràtica d’independència.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets un pesat amb l'Espanya dels collons, treballa per a que els catalans tinguem bons serveis i infraestructures i deixa't de creuades inútils. Per molt que digueu que som diferents a la resta d'Espanya la vostra actitud demostra que som igual d'estúpids. Espanya, encara que no us agradi ni a vosaltres ni a un part important de la resta de l'Estat, només té un camí, el federalisme. Esquerra cada cop més s'assembla al Partit Popular però de l'altre cantó ideològic.

Marcc ha dit...

"Que passaria si a partir d’avui féssim un tancament de caixes i deixéssim de pagar els nostres impostos a Espanya?" Si aquesta frase l'associo amb un senyor d'ERC només puc dir una cosa: quina barra que teniu! Pertanys a una formació que s'ha aliat amb un partit espanyolista per seure a la cadira i provar de no sortir de cap de les maneres. Bé, la vostra resposta a això seria que el PSC és un partit catalanista, que deu ni do com ha canviat amb en Montilla... Ja no ens ho empassem, senyor Puig.

Trenqueu ja el vostre acord amb el PSC (ni partit madur ni hòsties, la independència i el progrés de Catalunya no es pot retardar ni un minut més) i començarem a escoltar el que dieu, mentrestant teniu tanta credibilitat com el Pinochero o el Pepe Montiñol. No sabeu quants vots esteu perdent nois; és una pena que avantposeu els interessos propis als de Catalunya. A mi i a molts ens heu de convèncer molt perquè us tornem a votar algun dia.

Anònim ha dit...

AVIAT A ESQUERRA CANVIARAN LES COSES, CAL ÉSSER CONTUNDENTS
SALUT

Anònim ha dit...

Bajaros ya del guindo que parecies niños ilusos.Enmtended bien el camino al federalismo y dejaos de hostias porque soys muy pesados.

Anònim ha dit...

respecta la voluntat dels pobles cap a la independència, escocia, euskadi i catalunya, respecteu la democràcia

Anònim ha dit...

VISCA CATALUNYA UNA, GRANDE Y LIBRE!!!
ARRIBA CATALUNYA!!!

aayy, no... perdoneu, he confós els imperialismes!

Anònim ha dit...

tio, otra vez, 6 comentarios, y nignuno apoyandote, que risa luisa, me parto.

eres un fascista y un mentisorillo, de que ibas a trabajar si no fueras polictico? sabes hacer algo?

Anònim ha dit...

I N U T I L E S

JUAN PUIG, eres un impresentable más de los cojones, y un fantoche. Te falta la nariz de payaso, porque con la boca ya lo eres bastante.

¿Quieres una Georgia en el sureste de España? serías uno de los primeros fusilados, subnormal.