14 d’agost 2008

(469) El Sr. Ramírez va resultar beneficiat de els actuacions il•legals de la trama de joventut del Govern del popular Jaume Matas

El Sr. Ramírez representa el periodisme d’extorsió, basat en la mentida, per guanyar-se el favors personals, per això ni el PP, ni el PSOE són capaços d’enderrocar la part de finca pública oKupada.

Segons pública el digital ·elcondifencial.com” el Sr. Ramírez ha convidat a la seva finca il·legal, al director del 'Wall Street Journal' negocis privat en espais públics.

La detenció de diferents càrrec públics de l’època del govern del popular Jaume Matas a les Illes Balears ha destapat la xarxa de favors que tenien instaurada, favors que permetien a tota una mena de personatges foscos exercir un poder a les Illes.

Una de les persones més beneficiades ha estat el director d’aquest pamflet que no para d’atacar a la bona gent d’aquest país, el Sr. Ramírez va demanar ajuda als seu amics populars per tal de tenir gent per la contra manifestació que va preparar per anar contra la majoria de gent que reivindica una costa de tots, una costa lliura d’ocupacions il·legals.

A tal fi, van portar des del País Valencià mes de 500 joves amb les despeses pagades per tal de fer veure que a les Illes estaven amb ells, un absolut ridícul que va costar diners a l’erari públic.

Avui es comença a fer justícia, i ben aviat se sabrà tota la trama d’ajuda al okupa, aquestes ajudes no són les úniques, la pèrdua del poder per part del PP, li ha complicat els negocis al Sr. Ramírez, l’edició illenca del pamflet que dirigeix, és troba en una complicada situació, segons diferents experts, l’edició illenca del panflet te el dies comptats. La pèrdua de subscripcions per part del govern i la poca dignitat del producte ha comportat la pèrdua d’anunciats i una venta real irrisòria.

Fins i tot el PSOE li ha perdonat les seves obligacions, durant l’època de govern socialista i essent conseller d’hisenda l’actual Secretari d’Estat de Turisme i ex director general de la Guardia Civil, Joan Mesquida, és va perdre en un calaix l’expedient disciplinari per obres sense permís a la seva finca il·legal i és va estalviar la multa.

Ha tingut un tracte preferent de seguretat a costa de l’erari públic i el PSOE ha estat incapaç de fer complir la llei de costes i retornar a l’ús públic la part de la finca il·legalment privatitzada del Sr. Ramírez.

Quina democràcia és aquesta en que alguns estant per sobre de la llei, com és possible que en ple segle XXI, algú encara mantingui privilegis feudals?