12 d’agost 2008

(468) Sant Daniel i el Vilar, un engany a la ciutadania (1)

Qui en surt beneficiat de no passar el desdoblament de la N-II per l’opció menys agressiva pel territori? En el següent capítol la resposta

Tal i com es veu a la fotografia, les estaques que marquen el pas de l’autopista arrasen el PEIN dels Prats d’en Gai.

Tinc a les meves mans la salutació que l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia fa en el programa de la festa major de Jalpi i Sant Daniel i entre altres coses diu:

“L’inici de les obres de la prolongació de l’autopista al nostre terme municipal tanca un llarg procés de negociació entre totes les parts...., un període que ha estat feixuc i costós, però que gràcies a l’esforç de totes i tots s’ha decantat a favor dels interessos del nostre municipi i dels nostres veïns”

No diu tota la veritat:

En primer lloc l’Ajuntament de Blanes te encara en vigor un contenciós administratiu contra el desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel.

En segon lloc els veïns de Sant Daniel han estat abandonats per part de l’alcalde de Tordera.

En tercer lloc, cal preguntar-se aquí afectaria que el desdoblament en lloc d’anar per Sant Daniel, anés per l’altre costat (aviat ho sabrem) .

En quart lloc, avui ja es pot comprovar que l’acord de l’alcalde de Tordera i el Conseller Nadal ha estat un engany, aprofitant sens dubte que a Blanes, la resta de partits (PP, EUiA, PSC i CiU) és van despreocupar. La fotografia demostra que el desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel comporta que l’ampliació de l’autopista passi per una zona PEIN (els Prats d’en Gai, tal i com és veu a la fotografia).

En el seu dia ja ho vam denunciar, silenci per resposta, avui ja no es pot amagar, fins i tot podem veure les estaques clavades, que defineixen l’arribada de l’autopista que han estat posades aquest dies.

En cinquè lloc, amb tot aquest maleïda actuació del Govern s’ha amagat que es crea un nou peatge a Catalunya, s’augmenta malgrat ha passat desapercebut, el peatge actual de Palafolls, en altres paraules un nou peatge.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

tens tota la raó, jo he passat per aquest espai i estar ple d'estaques.

Es clar que alguns s'han aprofitat de la poca personalitat d'alguns politics de blanes

Anònim ha dit...

i que diuen els actuals responsables de tot aquesta situació.?

Anònim ha dit...

estic d'acord, ara no crec que diguis qui són els beneficiats de passar el desdoblament pel vilar.

Anònim ha dit...

Puig,

Recorda que el Sr. Nadal es conseller gràcies el vostre acord de govern. Per tant tot el que realitza ho esteu avalan.

El teu amic Zamorano (alcalde d'ERC a Arbúcies) per decret d'alcaldia realitza actes de la mateixa baixa estopa. Com recalificar els usos de terrenys rustics un cop les obres del camp de golf (pitch & put) ja son finalitzades.

Anònim ha dit...

estoy de acuerdo con el comentario anterior, lo que no sabia es lo el alcalde de arbucias.
saludos desde euskadi

Anònim ha dit...

Nazis de mierda, mirad este video:

http://es.youtube.com/watch?v=HLZW9ywdQps