19 d’agost 2008

(474) El PSC vol el control de la Caixa de Girona (1)

Alguna cosa s’ha de fer per evitar-ho

Aquest dilluns els mitjans de comunicació donaven la noticia facilitada per la pròpia Conselleria d’Antoni Castells (PSC) de l’aprovació d’un decret per tal de limitar el poder dels Consells Comarcals (CiU/ERC) en favor dels grans ajuntaments (PSC) en els consells de les caixes d’estalvi catalanes.

La notícia no ha tingut un gran ressò, però te una importància cabdal cara a les properes assemblees que tindran lloc el proper any i principalment en el cas de les nostres comarques, amb la renovació que s’ha de produir a la Caixa de Girona, amb la substitució del propi President de l’entitat.

La guerra es servida i la lluita pel control de l’entitat és un dels principals objectius dels socialistes gironins, el control de la Caixa de Girona es sumaria al poder que ja ostenta a les nostres comarques, on governa ja a la capital, a la Diputació i a molts Consells Comarcals.

El control de la caixa gironina per part del PSC, els obriria les portes a una possible fusió amb la Caixa de Catalunya, entitat que ja controlant amb ma de ferro, com és demostrà amb els darrers canvis en l’organigrama directiu.

Pel PSC seria el tancament del cercle del poder a les nostres comarques, després de mes de 25 anys de control polític a les principals institucions, seria com un bon final de festa i una bona jubilació per algun alt dirigent socialista.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

una veritat com un temple, ja és hora que algú d'esquerra digui les coses pel seu nom

Anònim ha dit...

me va sorpendre la poca reacció a una noticia com aquesta, el silenci de CiU vol dir quelcom?

Anònim ha dit...

A VEURE SI HO IMPEDIU, EL DECRET CAL APROVAR-HO

Anònim ha dit...

ESTIC FART DE 25 ANYS DE NADALISME, NOMÉS FALTARIA QUE ARA S'HI JUBILES

Anònim ha dit...

Pues te jodes que si el PSC gobierna es gracias a vosotros. Peazo de CATeto.

Anònim ha dit...

Por cierto, por qué no nos comentas esto:

"El diputado de ERC Joan Puig recalificó sus propios terrenos como concejal de Blanes"

http://www.elmundo.es/papel/2006/07/30/espana/2006009.html

Eso si que fue un buen pellizco para el plan de pensiones ¿eh, Juanito?

Anònim ha dit...

De paso, a ver si me puedes explicar esto:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0f/Leon_1030.png/568px-Leon_1030.png

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/21/Taifa_de_Zaragoza.jpg

Por que me parece que si todos tirásemos de derechos históricos, alguien tendría que devolver media Cataluña a los mañicos.

Anònim ha dit...

Al marge de lectures politiques a nivell financer no és una mala noticia la fusió amb la Caixa de Catalunya i si a més tenim en compte la Caixa de Tarragona estaríem davant un enfortiment de les nostres caixes.
La de tots es de tants que ja la tenim lluny.

Anònim ha dit...

Eso,eso...explica lo de la recalificación que hiciste con tu amiguete Ramos el malo...el de ahora es tu amiguete Ramos...el peor.Por decencia personal y politica en según que cosas deberias estar muy calladito.Ya tendrás tiempo de hablar delante de a quien le corresponda juzgarte.

Marc Puig ha dit...

Si tant clar teniu que algú va requalificar uns terrenys, el que heu de fer és anar al jutjat i denunciar-ho com a bons ciutadans que sou, i no limitar-vos a comentar-ho anonimament en un bloc. Ja que això senzillament s'en diu ser un covard.

Per si no ho sabeu hi ha una demanda posada al diari que va difamar aquesta notícia completament falsa. I ja us ho dic, com a bons ciutadans que suposu que sou, i que diueu unes coses que són certes, el que haurieu de fer, és anar al jutjat, i que sigui el poder judicial qui decideixi, i no sigueu ni vosaltres ni els altres ni nosaltres.


Però vaja, en aquesta societat mentre hi hagi covards i mentiders com vosaltres, que dieu que algú a comès un delicte i no el denuncieu amb proves, sinò que tant sols el denuncieu amb paraules, seguirem anant de cul.

Per cert si dieu que algú a comès un delicte, la vostre obligació es denunciar-ho, el que passa que com que sabeu que tot això no es cert, us dediqueu a enviar comentaris anonims des del sofa de casa, o des de la vostra cadira de la feina. Però tranquils, amb això es demostra el tarannà de tots vosaltres

gràcies

Anònim ha dit...

La familia del asaltapiscinas al rescate.

Acusar, acusar, aquí el único que acusa sin pruebas es el catalanazo del pig, digo puig, que habla de "jubilaciones".

Seguiremos anant de cul mientras haya subnormales que sigan votando a mongoloides como el juanito pig.

Pero bueno, sigue hablando en tu dialecto de una hora, que así me libro de entender la mayor parte de las idioteces que dices. Por que mira que hay que ser imbecil para hablar a drede a una persona en un dialecto que sabes que no va a entender. Imbecil o catalán, que viene a ser lo mismo.

Marc Puig ha dit...

Dons tingui des del meu respecte cap a vostè:

http://traductor.gencat.cat/index_ca.jsp

si va aquesta adreça trobarà un traductor de llengua catalana a llengua castellana.

tampoc ha de ser tant dificil.

una abraçada

Anònim ha dit...

L'any que ve s'acaba el mandat d'Arcadi Calzada a Caixa Girona i els sociates ja estan papallonejant per controlar l'entitat. Només cal anar alguna nit al Festival de Cap Roig, controlat per Caixa Girona, per veure-ho. I observar el seguiment entusiasta del festival que fan aquests dies alguns diaris pròxims al PSC... Perill!!!

Per cert, no permeteu que entrin els hooligans, els trolls i els espanyols histèrics en aquest bloc i el taquin amb el seu llenguatge de taverna, Legión i cabra, sisplau. Fan lleig. És una qüestió de estètica elemental.

Salut!

Anònim ha dit...

mIRA XAVALITO.lO DE DEFENDER A PAPÁ ESTÁ BIEN PERO NI SE TE OCURRA HABLAR DE TALANTE DEMOCRATICO NI DE NADA PARECIDO.ERES EL PRODUCTO DE UN VISIONARIO SIN DIGNIDAD Y SIGUES EL MISMO CAMINO DADO QUE AL PAPA LE HA SALIDO BIEN.¿OTRO A VIVIR DE LOS PRESUPUESTOS?.LIBRANIOS DE ESE MAL...DEDICATE A FORMARTE EN PRINCIPIOS Y VALORES Y LUEGO HABLAMOS.¡AH! Y NO SOY ANONIMO,SOY EL QUE SOY.PREGUNTALE A PAPA.

Anònim ha dit...

Ahí tenemos la máxima expresión de la ridiculez nacionalista: que dos personas que tienen el mismo idioma común tenga que utilizar un traductor para comunicarse por que una de ellas es tan sectario que se niega a hablar en el idioma que los dos entienden.

Prefiero no utilizar el traductor. No tengo ganas de saber lo que dice un personaje con tan ridícula mentalidad.

Anònim ha dit...

Molt bé, potser sí que hi ha aquesta maniobra i que no és gaire positiva. Però voleu dir que hi ha gran diferència entre aquest establishment sociata que ara vol controlar Caixa Girona i l'establishment convergent que ara mateix hi està instal·lat? No va utilitzar CiU a Caixa Girona com a cementiri d'elefants, començant pel mateix president de la institució? Com a client de Caixa Girona, d'altra banda, em preocupa més la ràtio de morositat de l'entitat, o la forma com la pugui afectar el crac immobiliari que no pas totes aquestes conspiracions polítiques. I si hi ha fusió de caixes, què? Al País Basc ho estan intentant, perquè consideren que seria beneficiós tenir una sola entitat de més dimensió. Tan negatiu seria aquí? I si us plau, no em sortiu amb arguments polítics o d'identitat territorial gironina... estem parlant d'una institució financera, o sigui, d'economia.

Anònim ha dit...

Esto seguro que lo vais a entender: Espanyoles Hijos de la gran...! No me voy a poner a vustro nivel, simplemente tenemos que ignorar comentarios de mentes no normales! Por cierto espanyoles sin Ñ esto lo habeis entes?

Anònim ha dit...

Si un catetonio se pusiera a la décima parte del más infame de los españoles, el resto de sus congéneres de piara podría rascarle los pies poniéndose de puntillas.

Pero a lo que iba, ¿Por qué no sale Juanito Pig a explicarnos la autorecalificación de terrenos?¿Por qué no nos explica el hecho de que mucho antes de que Catetonia existiese, Tarragona y Lérida perteneciesen al reino de Zaragoza?¿Piensan devolver esos territorios ocupados a sus legítimos propietarios?

Anònim ha dit...

Por cierto, Juanito ¿Incluís en el cálculo de vuestra balanza fiscal el IVA que pagamos los extremeños cada vez que compramos las mierdas que fabricáis en Cacaluña y que se van a vuestra “nació” de mierda?

¡No al expolio catalán!¡El IVA que se paga en Extremadura se debe de quedar en Extremadura!¡Nacionalización de La Caixa, ya!¡Aranceles a los productos catalanes, si quieren vender en nuestro mercado que paguen!

Anònim ha dit...

malnascut no,maleducat, impreentable, la teva democràcia és la mateixa que l'alcalde de mérida.

Anònim ha dit...

Que sí paletorro, que sí. Pero todavía no me ha contestado el cateto del Pig sobre la autorecalificación ni sobre lo de Tarragona y Lerida ni sobre lo del iva.

Vamos catetonios, responderme si es que podeis.

Anònim ha dit...

A España se li diu el regne d'Aragó. A Catalunya se li diu el regne de Catalunya-Aragó. Si Aragó no va voler seguir dins aqeusta línia i se'n va anar a l'altre costat, és el seu tema, no el nostre. Els catalans que esteu per aquí hauríeu de deixar d'insultar els espanyols, perquè llavors us torneu uns fatxes sense cervell. Als espanyols que escriuen aquí i insulten (no tots, es clar) els haurien d'ensenyar que l'insult no serveix per res. Ells saben que no serveix per res i segueixen utilitzant-lo.
Especular és feina de polítics. Tots ho fan, des dels d'ERC fins als del PP, passant pels de PxC, els del PSC, els de ICV els de la xunta aragonesista, els del partido andalucista, els del CC, els de la Falange i etc., etc., etc. Des de quan això és una excepció si tothom que pogués ho faria? No entenc on està el problema.
Sobre el tema de si el català és un dialecte em quedo molt tranquil. Els espanyols que ho diuen ho fan perquè els agradaria que fos així. No em sento provocat, m'agrada la meva llengua materna. A més, també els hi fa ràbia entendre'l, perquè en realitat l'entenen.