31 de desembre 2007

(257) Bon Any 20008, pel dret a decidir

Des de molt lluny, on la terra no és de ningú i a la vegada de tots, us desitjo un bon any, amb el desig de poder ésser, allò que volem, lliures.

Que l’any 2008 ens porti pau, salut i felicitat, i que ens permeti avançar vers la nostra llibertat per millorar el nostre present i un millor futur.

Volem ser tant dependents com el darrer dels països en aconseguir-ho “Kosovo”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

D'acord amb el teu article, Joan.
Volia avisar-te que la censura al Llibre de Visites de l'Ajuntament (www.blanes.net/visites) ha començat aquest any funcionant a tota vela.
Vigila, perquè, a dia d'avui, el socialisme és el gran beneficiari de "les" censures d'aquí i d'allà.

Anònim ha dit...

Es veritat, teniu raó, els socialistes tenen la culpa de tot. No ha servit de res qu'en Joan Puig va votar amb els feixistes per donar l'alcaldia a CiU. Els socialistes encara manen a l'Ajuntament i per descomptat al Llibre de Visites!!!

Anònim ha dit...

Aquí s'ha dit que el socialisme és el gran be-ne-fi-cia-ri de les censures d'aquí i d'allà.

En el cas del mal funcionament de la sanitat a l'Hospital comarcal, a l'ambulatori, i les mancances del futur 2n ambulatori (competències del departament de salut de la Generalitat, consellera Marina Geli, partit socialista) és evident que se'n censura la legítima crítica, en aquest cas en el Llibre de visites de l'Ajuntament.

Al Llibre de Visites, una opinió (compartible o no) es censura, es fulmina i, en canvi, flagrants insults emesos en el mateix Llibre de visites, emesos pels socialistes com per exemple "feixistes" cap als qui no pensen com els socialistes, no són pas esborrats i allà queden.

És evident que, a dia d'avui, el socialisme és el gran be-ne-fi-cia-ri de la censura, en general, a nivell nacional, a Blanes també.



Jo crec que els censors aquells que actuaven als anys seixantes i setantes (que prohibien als cantautors cantar segons quins tipus de cançons, o que suprimien segons quines lletres o frases que no eren del grat al règim), i els actuals censors, deuen votar socialista, el partit amb el que es deuen trobar més a gust a data de segle XXI.