07 de desembre 2007

(240) La llibreta negra del PSC (2)

Estic d'acord amb Víctor Alenxandre, Rita Marzoa està a la llibreta negra del PSC.

Arrel que el digital e-noticies i el diari AVUI és fan ressò del meu post “ets a la llibreta negra del PSC? He rebut tot un seguit de correus i comentaris, alguns mostrant el seu acord amb la noticia i alguns altres dubtant de que fos certa.

No solament és veritat, sinó encara es més bèstia, aquests anys a Madrid m’han permès comprovar-ho, negociar a Madrid és dur, molt dur, tens tot un estat al darrera, però encara és més dur o més patètic tenir que lluitar contra el paper d’estrassa dels diputats del PSC.

Mentre tu defenses els interessos de Catalunya i del seu govern (l’actual govern d’entesa) els diputats del PSC son utilitzats pel PSOE com la primera línia de foc, et volen fe carregar el mort de que vas contra els interessos del Govern de Catalunya. No va ser Castells qui va millorar l’aplicació de l’addicional tercera (mal pactada per Mas amb Zapatero) va ser el fet de plantar-nos en els pressupostos de l’any passat, el que ha permès la millora.

“La llibreta negra del PSC” és virtual però existeix, aquells que gosen plantar-se són quasi insultats, només calia veure l’histerisme d’una veterana diputada del PSC, especialista en les males arts de la política, en el plenari en que vam desplegar els cartells que convocaven la manifestació del 1-D mentre Joan Tardà interpel·lava a la Ministre. A crits contra nosaltres, insults per ensenyar els cartells, és la demostració de la seva democràcia i del seu sectarisme.

No només això, “si et portes malament” (que vol dir que defenses els interessos del teu país) et passen l’informe, omples la llibreta negra, i la crosta socialista desplega el seu poder, és la mateixa crosta que també és carrega els seus, el mateix President Maragall ho ha patit, aquesta Santa Inquisició és la que fa que ningú és mogui a Can PSC, fins i tot alguns no es mouen malgrat ser d’altres partits.

Aquesta crosta és la que conforme el poder del PSC en molts àmbits, però Joan Ferran ha fet un error, ha mort per la seva boca, ha dit públicament el que pensaven i ha trencat el silenci en aquesta matèria, per això no podem callar, cal exigir que assumeixin responsabilitats, prou víctimes periodístiques per culpa de la llibreta negra del PSC.

Postdata 1: Enllaço un article d’un tal José Luis Torres al Diari de Girona, en que me vol ridiculitzà, per parlar clar, ignorant la meva tasca parlamentaria de més de 500 intervencions i més de 700 iniciatives parlamentaries. Li he enviat el treball parlamentari.

Postdata 2: Enllaço un article de Rafa Garrido al mateix diari titulat “ERC es desinfla” li respecto la seva opinió, però no estic d’acord amb el seu atac fora de lloc contra el President de la Diputació Enric Vilert. Ser honest en política costa a vegades massa car. Si un dia vol parlar de veritat del sou dels polítics el convido a prendre un cafè.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats, per la tasca i la valentia de parlar clar

Anònim ha dit...

malgrat ser crític, reconec que pocs polítics donen la cara com tu-

per tant et felicito que plantis cara.

salut

Anònim ha dit...

endavant cal impedir que el pp tregui representacio

Anònim ha dit...

Puig, los de tu partido no te quieren mucho.

Marigo aprieta, tienes los dias que tienes

Anònim ha dit...

Joan, si vols sortir de diputat més val que deixis de fer blogs i aprofitis el temps per a altres coses.

Anònim ha dit...

Ara en Joan ha de soportar amenaces, espero que els altres polítics facin el mateix, pocs tenen la sinceritat de Puig.


Es que Puig per fer blocs deixa de fer la feina? apa ja el sectarisme d'alguns, el problema és que la majoria de vegades en Joan posa contra les cordes als demes.

Anònim ha dit...

ETS UN PATRIOTA I UN PENCAIRE, PERÒ ALGUNS NO HO ENTENEN, ALGUNES VEGADES CAL PRACTICAR LA FALSETAT.

aLGUNS DELS TEUS T'HAN VENGUT.

Anònim ha dit...

Que no veus, que els teus t'han pres el pel.
Has pencat, però no et perdonen el que va fer a blanes, a la diputació cada dia existeix mes amistat entre marigo isitja.

fins i tot han parlat de blanes, desprès de que tu pleguis.

Anònim ha dit...

Explicaràs algún dia el perquè t'han fet aquesta putada?

el perquè sitja passa de Blanes?

Anònim ha dit...

menos lobo, que ya te han enterrado.

Anònim ha dit...

aquest que donen per enterrat el Puig, deuen ser els mateixos que han perdut els papers i han practicat el joc brut amb en Puig.

Puig marxa amb la cara ben alta.

Anònim ha dit...

endavant i força esquerra

L'Alquimista ha dit...

Salutacions a tots, els uns i els altres.

L'Alquimista us desitja un bon Nadal, sobre tot als altres, per els que ja està preparat el "regalet" de reis.

Tal com Marigó en un dels d'arrers plens li va dir a cau d'orella a la Fabrega "aquests no saben el que els hi espera".

Anònim ha dit...

alquimista deixat de tonteries, que aqui estem parlant de coses series.

de totes maneres els socialistes estant contents de que ho tinguis dificil.

Anònim ha dit...

Joan, diuen que a la diputació en Marigo no para de portar-se bé amb en Sitjà.

fins i tot han parlat despres de la te marxa de blanes per fer un acord amb la conxita.

Diuen que a més el teu cap el demanaven els socialistes des de fa temps.

es veritat?

Anònim ha dit...

No val la pena treballat tant per aquest partit, val més està tot el dia maquinant.

T'han fotut la cadira, mentre tu, ho donaves tot pel país.

de totes maneres, estic convençut que el temps donara i treura raons,

malgrat tot a pel miracle, tornem a deixar el pp sense representació.

Anònim ha dit...

Des de Vic, mira què passa, Joan:

http://www.osona.com/?seccio=noticies&accio=veure&id=5330


Nota: en aquesta adreça de web, no sé si es reconeix bé el signe "&" que hi figura 2 vegades (entre les paraules "noticies" i "accio", i entre "veure" i "id").
Per no donar lloc a dubtes, és el signe que significa "i" (en anglès: "and"), que en el meu teclat d'ordinador (suposo que en tots els teclats també) apareix marcant amb majúscules el número "6". O sigui que tal signe "&" està en la mateixa tecla que el núm. "6".

Anònim ha dit...

Me n'oblidava, el bloc del mateix ex-dirigent socialista:

http://joanballana.blogspot.com/

Anònim ha dit...

estem d'acord, la dictadura dels partits acaba amb la gent coherent, no permeten l'autocrítica.

Anònim ha dit...

he llegit la carta de despedia de Ballana del PSC, el felicito i us demano que la gent noble no abandoneu.

sou l'unic creible de la política, per cert Canet plega de Figueres? abandona el barco? reconeix el seu fracàs?

Anònim ha dit...

de totes maneres no deixis d'esser lliure.

gràcies

Anònim ha dit...

A girona no les tenen totes,saben que han apostat per en canet i saben que poden quedar retratats

Anònim ha dit...

Paritat article del diari de girona
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2899_3_235531__Comarques-Paritat

Semblava que va ser ahir, i ja tornen a tenir a sobre les properes eleccions al Parlament espanyol. La primera legislatura del president Zapatero arriba a la seva fi, que torni a presidir una segona, ja dependrà del suport electoral que li donarà el poble a la hora de votar.

la demarcació de Girona al Parlament de les Corts espanyoles està representada per 6 diputats gironins: 2 de CiU, 2 del PSC-PSOE i 2 de ERC, el principal partit de l´oposició de l´Estat espanyol, no te cap representant a Girona, que juntament amb Lleida son les úniques demarcacions on els populars no varen aconseguí cap diputat a la darrera legislatura. La cursa per aconseguir el màxim de vots i millorar resultats envers altres plebiscits ja ha començat, els partits comencen a fer públiques les llistes dels seus candidats, i els seus objectius.
A Girona tan sols un diputat estarà en joc, CiU i PSC ho tenen molt difícil per aconseguir un tercer, Iniciativa mai ha tingut representació i sembla que així continuarà, i la lluita serà entre els populars, que voldran recuperar el diputat perdut i els republicans que els costarà molt mantenir-lo.
La blanenca Alicia Sánchez Camacho del PP podria treure l´escó al república blanenc Joan Puig, que actualment és l´únic diputat de la comarca de la Selva, Alicia Sánchez, encara que actualment sigui diputada, ho és per la demarcació de Barcelona.
Entre els republicans va ser una sorpresa que Canet liderés novament la llista d´ERC, ja que va abandonar el seu escó a les corts espanyoles a la legislatura que està acabant. La feina feta a Madrid per Joan Puig, que tenia el suport total de la militància de Blanes i àmplia majoria a la Comarca de la Selva, a més del suport moral d´ERC de les Illes Balears i de la Catalunya Nord, per la defensa i el compromís que ha tingut amb els Països Catalans.
Però el problema sembla ser un altre, la secció local de Blanes va decidir donar suport a l´alcaldia de CiU, i en Joan Puig va ser qui amb el seu vot, acaten la decisió de la secció local i els seus militants, va materialitzar aquesta decisió. Això no va agradar a l´executiva regional del partit a Girona, que «aconsellava» l´abstenció a canvi de res, per donar l´alcaldia als mateixos que si en Joan Puig no surt escollit, brindaran amb cava, encara que siguin socialistes i la nova diputada sigui popular, quines coses que té la política.

Anònim ha dit...

els fets i la història posaran a cadascú en el seu lloc.

sobretot no tanquis aquest bloc si deixes la primera línia política.

Anònim ha dit...

Als qui diuen que en Joan Puig treballi en comptes de fer blogs, que deixin les seves butaques a ERC o a la Diputació o allà on sigui i es dediquin també a treballar igual que ho fa en Joan Puig per ERC i per Catalunya!
Va vinga, que tots sabem qui són les persones que diuen això dins d'ERC!
No serà la primera vegada...