18 de desembre 2007

(252) Espanya mai vol perdre, practica el joc brut

Dies abans que la Federació Internacional de Patinatge decidís no acceptar com a membre Catalunya, el que en aquell moment era portaveu del Grup Parlamentari Socialista Alfredo Perez Rubalcaba li va etzibar al nostre portaveu Joan Tarda, “El Barça nos ha ganado (com a seguidor del Madrid, estava de dol per la derrota a la lliga davant el Barça) però lo del patinaje lo teneis perdido.”


Amb aquestes paraules vaig entendre que Espanya mai cedeix, ni comparteix res, tot al contrari, posar l’Estat al servei de la causa nacional espanyola, aquell dia vaig comprovar que Espanya mai vol perdre, i si cal practica el joc brut. Fins i tot paguen favors per impedir que alguns representants acceptessin la representació de Catalunya dins la Federació Internacional de Patinatge.

Per això felicito a la Plataforma pro seleccions per l’anunci de promoció del partit Euskalerria-Catalunya, sortim com a guanyadors, sense complexes, i disposats a totes per poder jugar, nosaltres si que practiquen el joc net, ells tenen por a perdre, en tots els sentits.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre, prediques pels altres el que tu mai has practicat. De tots els anys que portes en política no he vist mai que acceptessis una derrota ni que practiquessis joc net. Tal com es diu tens més morro que esquena.

Anònim ha dit...

Crec que t'equivoques, en Joan ha demostrat que accepta les cr´tiques i accepta les derrotes.

deu ser dels pocs que ho diu publicament i ho demostra en aquest bloc

Anònim ha dit...

Com es nota que no li has portat mai la contraria i no las criticat mai. L'altra possibilitat és que no siguis sincer. Diguem una vegada en el seu blog que hagi acceptat crítiques o una derrota política. Et vull recordar que acceptar evidències no vol dir acceptar crítiques. Acceptar la pèrdua d'un regidor, no és acceptar crítiques es acceptar una evidencia.

Et diré més no tan sols no accepta crítiques sinó que algunes vegades fins i tot es nega a acceptar les evidències.

Salut.

Anònim ha dit...

Si per a tu una evidència, o no reconeixer una derrota política és seguir dient no a la N-II pel vilar quan tots els grups vàren dir que la volien per allà, dons que vols que et digui, a mi aquesta postura m'agrada, o bè amb el Pinar, o amb pinya de rosa.

Jo crec que confons el fet de lluitar pel que creus, al fet de sotmetres. En Puig ha acceptat les derrotes, sempre ha acceptat la voluntat de la majoria política, no com altres on en el seu moment no vàren respectar la majoria política.

I les crítiques les accepta, però tambè les discuteix, com hauria de fer tothom.

Anònim ha dit...

Nomès en veure el bloc d'en Joan, demostra que la crítica que li feu no te sentit, es pura enveja.

Blanes hi perd sense en Joan.

Segur que seguirà treballant per Blane i pel país

Anònim ha dit...

Em sembla que el problema està en que no abundin polítics, a nivell de Catalunya, amb el patriotisme, sentit de País i la fortalesa d'esperit que té en Joan.

Estic d'acord que s'ha equivocat en coses, en les formes i en les estratègies, en moltes coses fins i tot, però també crec que molts d'aquests errors venen derivats de la solitud en què la majoria dels altres polítics i una part del mateix poble deixen pel camí a les actituds i les vocacions de servei a la gent, al poble, al proïsme, i, per què no? a la humanitat, que, amb el seu granet de sorra, amb més o menys fortuna, ha intentat en Joan.

Joan, només espero que estiguis on estiguis en endavant, continuïs treballant, modestament, a favor de la gent, a favor de Blanes i de Catalunya.

Anònim ha dit...

Blanes i esquerra perderan una gran persona, s'ha trencat la cara per esquerra i la direcció de Girona s'ha equivocat.

Però ara més que mai fare campanya per esquerra,, és l'unica manera de deixar girona lliure del PP.

Anònim ha dit...

Saldra un diputado pepero de girona gracias sobre todo a vuestro esfuerzo en ser una pandilla de "cumvayas" jugando a la alta politica y haciendo el ridiculo continuamente.Veis como se aprueban los presupuestos del 2008 sin vosotros?.Pues asi con todo.No servis ni para estar escondidos.Sois pura demagogia y humo.