17 de desembre 2007

(249) 21,45 h Arriba la demagògia, el PSC defensa l’il•legalitat

Assisteixo incrèdul al discurs de Pepa Celaya (ex regidora de Governació pel PSC) carregant contra el govern municipal per voler adaptar a llei una ordenança municipal tal i com ens va recomanar el secretari municipal.

En un discurs ple de demagògia, la regidora socialista afirmant que venia el desastre, ha fet una defensa encesa per fomentar la prevaricació, que seria el que faria el govern municipal sinó modifica la norma si a sobre sap que es il·legal.

Amb defenses com aquesta, el PSC ens encoratja a reafirmar-nos en la nostra decisió pressa el mes de juny d’aquest any, és realment patètic que es vulgui fer oposició amb la mentida i la desídia, l’informe del secretari era concloent i crec una falta de respecte a la norma establerta.

Ara podem entendre algunes decisions presses per l’anterior regidora de governació en la seva laxa aplicació de la legislació. Avui ho hem entès perfectament.

Un cop més assumirem la nostra responsabilitat, i farem possible que s’apliqui la legalitat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

estic d'acord, amb les teves paraules, sentir a la pepa es veure l'odi per haver perdut les eleccions.

sento veritable pena d'un psc caigut a la pura demagocia.

gràcies per comentar el plenari

Anònim ha dit...

El de la Pepa, és el discurs del passat, els discurs de l'enfrontament, el del "té més raó qui crida més fort".

Aquesta prepotència, aquest sectarisme, aquesta ànsia de domini sobre els altres regidors, valia per a l'any '79, '83, quan hi havia la Dolors Oms i semblava que s'ho havia de menjar tot.

Avui dia i cada cop més, preval(drà) l'esperit de l'intentar arribar a acords, dialogant, parlant, escoltant, tot allò per al que no està fet la Pepa, amb les seves formes de fer del passat.

Anònim ha dit...

Aquest és elpaper d'esquerra, diàleg i consens,no crits,he sentit vergonya amb el discurs dela pepa.

per favor que algú la faci rectificar.

Anònim ha dit...

Ya veremos a ver cuando el cuatripartito tenga que ejecutar el reglamento.Seguro que sera un punto de los que tu no habias firmado.Embustero.JFO