22 de desembre 2007

(253) T-4 : la prova de l’espoli fiscal

Estic a la T-4 (la nova terminal de l’aeroport de Madrid) en espera per agafar un vol, qui m’acompanya no hi havia estat mai, sorprèn quan la veus per primera vegada, majestuosa, grandiloqüent, agosarada, milions d’euros invertits (mes de 6.000) una obra que converteix l’aeroport de Madrid en un dels grans d’Europa i deixa el de Barcelona a la segona divisió.

Aquest seria un bon “spot” de campanya electoral per explicar el dèficit fiscal de Catalunya (és a dir el robatori que el Govern Espanyol de torn ens provoca cada any). Espanya ho te, i nosaltres no i a sobre ho paguem nosaltres.

I no és solament la T-4. és l’ampliació del Prado, és l’arribada de l’alta velocitat a Valladolid i Màlaga, el dia que els ciutadans de Catalunya, sigui quin sigui la seva procedència, la seva llengua ho entenguin d’independència serà molt més propera.

Segons els darrers estudis sobre l’espoli fiscal, la xifra ascendeix a l’any 2005 a quasi 19.000 milions d’euros, en un any podem pagar 3 terminals com la T-4, aquesta és la prova del coto, la prova del espoli continuat contra Catalunya.

I una darrera anècdota, d’avui a Madrid, en un bar proper al Congrés dels Diputats, estàvem esmorzant, per Tele Madrid donaven el sorteig de la loteria de Nadal, segón premi, en la seva totalitat a Barcelona, els títols de la televisió d’Esperanz Aguirre, “Catalunya mas rica” comentari d’un client del bar, “I encima les toca la loteria”

Al cap d’uns minuts ha sortit la grossa, ens hem mirat i el mateix comentari, “si toca a Catalunya, ja cal que sortim per cames” prou ja de ser cornuts i pagar el beure” volem el que és nostra, volem decidir nosaltres i aquest és el futur.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord, és una passada, diners nostres per pagar els luxes dels espanyols

Anònim ha dit...

Prou ja de robatori. concert economic.

prous botiflers. fora el pp de girona

Anònim ha dit...

Puig, no pares mai?

Ja hi estat a la t-4 i t'emprenya, cal acabar amb el robatori.

Anònim ha dit...

Mira juanito esta la ultima intervencion que hago en este panfleto en el cuatro,si no sois menos ,no decis más que bobadas.
Tu ya eres un cadaver politico y tu trayectoria politica no ha servido para nada a ningun ciudadano de Blanes ni de Catalunya ni de España.Eres completamente inutil.Solo te ha servido a ti.Pues que te aproveche.
Tanta paz lleves como tranquilidad dejas.Adios per sempre mai.JFO

Anònim ha dit...

Si no fueras tanto de bares no escucharias los comentarios.Más trabajar majete y menos pintar la mona.

Anònim ha dit...

JFO, ets patètic!