17 de desembre 2007

(245) (21,00 h) PSC i EUiA busquen les pessigolles a qui exerceix la responsabilitat

La nostra responsabilitat per damunt de tot.

Encara estem discutint el tercer punt, les propostes que l’Ajuntament presenta al Pla d’obres i serveis, son simplement les demandes i tant el PSC com EUiA han decidit abstenir-se, en un acte de demostració de voler posar pals a les rodes.

Esquerra exerceix la seva responsabilitat i fa possible tirar endavant el funcionament de l’Ajuntament, tal i com vam dir en la signatura de l’acord amb CiU, assumirem els nostres compromisos, som i serem útils per Blanes.

El mateix passa en els punts següents d’urbanisme, poca col·laboració per part del PSC i EUiA, s’abstenen o voten en contra sense clars motius, en un intent de voler demostrar debilitat del govern municipal.

La prova de tot plegat la tenim en la modificació de crèdit del punt 6 que fa referència a dotar partida per pagar el conveni amb ONCE i IMSERSO, ja que en el seu moment no s’havia dotat partida pressupostaria suficient. Ni han obert la boca, han votat favorablement sense fe remor.

Me temo que aviat tindrem noticies que malauradament ens donaran la raó i demostraran que el darrer pressupost presentat pels dos partits en l’anterior legislatura ha estat un mal pressupost, un molt mal pressupost, per aquest motiu a final de plenari demanaré un estat d’execució del pressupost.