17 de desembre 2007

(251) 00,30 h El PSC és fa invisible en la defensa de TV3 al País Valencià

Quin trist paper li toca fer al portaveu socialista a l’Ajuntament de Blanes per tal d’argumentar que no votarà la moció de CiU a favor d’ajudar Acció Cultural del País Valencià, l’excusa 6000 miserables euros, no s’ho creia ni ell.

Com s’ha de veure en aquest trist paper l’anterior regidor de Cultura, mireu si no s’ho ha cregut, que finalment per vergonya, acabar d’anunciar que hi voten a favor, quin ridícul li ha tocat fer a Joaquim Valls, ho sento per ell, te males companyies, no és la primera vegada que li toca assumir aquest paper, recordem la moció per donar nom a un carrer per Lluís Mª Xirinacs o altres mocions progressistes en que ha tingut que representar un paper que m’agradaria entendre que no és creu.

Mes val tard que mai, finalment una amplia majoria del plenari ha decidit aportar 6000 € a l’entitat ACPV per pagar la multa imposada per la Generalitat Valenciana.

Menys mal que el PSC ha rectificat, per 6000 miserables euros és posaven al costat del PP valencià.

Finalment acabo aquesta crònica del plenari desitjant molt bones festes a tots els blanencs i blanenques, fins aviat.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar amb el sou de Diputado a Madrid, el de regidor a l'Ajuntament de Blanes i amb diners que són dels altres no m'estranya que trobis 6000 Euros com a miserables. Ja fa temps que has pujat al "carro" dels polítics "Yuppies" i se't nota en la teva insensibilitat amb els diners dels altres.

Anònim ha dit...

I tu al costat del PP blanenc

Anònim ha dit...

Hi ha diners per això i no per arreglar la situació dels mitjans de comunicació de Blanes. Defensem la llibertat de veure TV3 al País Valencià, però ens carreguem el dret a estar informats del que passa al nostre poble. Com? posant-hi directors ineptes, promocionant treballadors que no fan la seva feina només "perquè no la liïn", maltractant els professionals que sí la fan i bé i deixant-los de pagar el sou que s'han guanyat i tancant les portes a professionals que hi han col·laborat a temporades -quan se'ls ha demanat per increment de la feina-, però que no hi tornaran vist que passat mig any encara no han cobrat ni un euro per la feina que hi van fer. Deplorable i denunciable. Déu n'hi do!

Anònim ha dit...

als mitjans de Blanes no paguen?? és molt fort això. després 6 mil euros pels valencians. quina vergonya.

Anònim ha dit...

a mi també em deuen diners l'ajuntament

Anònim ha dit...

Joan, l'actitud d'ERC de BLANES i la teva concretament és molt lloable pel que respecta a TV3 al País Valencià, però no oblidem que, a part del PP del P.V., aquí hi ha molta part de culpa dels socialistes Clos (ministre), Montilla (ex-ministre i president de la Generalitat de dalt), Puigcercós i Tresserres i d'ERC a la Generalitat per no haver fet prou perquè TV3 se seguís veient al País Valencià.
Sigui com sigui, t'encoratjo, Joan, a seguir treballant (que tu personalment sí que ho intentes) a fi i efecte que TV3, C33, 3/24 i 300 puguin ser vistos al Sud.

Anònim ha dit...

Mira juanito(si,con minisculas)no tienes ningun sentido de la m edida ni de decencia politica ni personal.Si te parece normal dar 6000 euros para lo de la tele es que has perdido el norte.Seis mil euros son un millon de lasd antiguas pesetas o sea lo suficiente para que diez familias sin recursos de Blanes pasen unas Navidades mejores de los que las van a pasar.Y eso no es demagogia eso es la vida chaval.Salud.JFO

Anònim ha dit...

Pareu socialistes sou mes botiflers que el PP.

Marigo va tornar a fer el rídicul

Anònim ha dit...

Que Marigó dongui el seu sou de la Diputació (ja en té un altre de l'Ajuntament) per a que aquelles 10 famílies de Blanes ho passin millor del que ho passaran. Llegir als socialistes com el de les 16.17 h. fa caure la cara de vergonya... aliena.

Anònim ha dit...

Comentari, el de les 16:17 que diu a crits que els socialistes són igual que els franquistes del PP (ara en referència a TV3). No sé Joan com fins ara heu tingut els dallonses de donar suport (i el que donareu) als socialistes.

Anònim ha dit...

os queda la tira de aguantar socialistas.Estaremos gobernando Blanes antes de un año y por lo menos habra decencia y honestidad en el ayuntamiento,cosa que ahora ni lo uno ni lo otro.