17 de desembre 2007

(247) Darrer plenari de l’any i segurament penúltim com a regidor

Estem a punt de començar el darrer plenari de l’any, un ple amb 16 punts i 7 mocions dels diferents grups municipals, a destacar el punt núm. 3 on és defineixen les obres que presentem a subvenció pel Pla d’Obres i Serveis i el punt núm.7 sobre l’ordenança contra la contaminació acústica.

La resta del plenari el conformen 4 mocions d’EUiA, 2 del PSC i 1 de CiU, vull destacar dues d’EUiA que són copia fidel de dos acords que vàrem pactar amb CiU (presentar-nos al pla de barris i la borsa de llibres de text) els destaco per la copia que representen de dos temes que estem treballant amb CiU.

Precisament en les converses per pactar els pressupostos ja hi hem posat aquests punts, considerem que les dues mocions són mera copia de les nostres propostes i un intent de posar-nos en contradicció.

De les dues mocions socialistes les votaren favorablement, la primera crítica la gestió de la Conselleria de Medi Ambient (EUIA/IC) en respecta a les obres fetes a la punta de la Tordera per salvaguardar la maquinaria de la desaladora i la segona fa referència a exigir a la Conselleria de Sanitat (PSC) que millori les condicions d’atenció ginecològica a Blanes.

Per últim votarem favorablement la moció de CiU de denuncia pel tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià i col·laborar a pagar la multa que la Generalitat Valenciana ha imposat a Acció Cultural del País Valencià.

Aquest segurament serà el penúltim plenari com a regidor, si tot és normal en el proper plenari de pressupostos presentaré la meva renuncia desprès de dotze anys de regidor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia Joan, Sóc la Judith. Sobre la moció de les revisions ginecològiques només comentes sobre el PSC i la Consellera. Afegeix que la GESTIÖ d'aquest servei és integrament de la Corporació. No ho dius tot i només fas esment al que t'interessa i com t'interessa enfocar-ho.
Bones Festes!

Judith

Anònim ha dit...

Joan torno a ser jo: Per què no fas esment que el teu partit va votar juntament a CIU, PP en contra a la proposta d'ubicar la dessaladora en un altre lloc no tant proper a la platja? En el teu bloc no dius que per votar aquest cop a favor vares demanar retirar aquesta informació. No sempre s'és coherent ni mai es dóna prou la cara.
Records!
Judith