16 de desembre 2007

(245) Perquè no escolteu a les Comarques Gironines?

Gràcies Joan Lliteres

Aquest matí he assistit a Bàscara a la manifestació per un nou traçat del TAV al seu pas per aquesta vila. Més de 300 persones entre elles els membres del pessebre vivent, els alcaldes afectats, el diputat d’IC i ex conseller Salvador Milà, i la diputada de CiU Dolors Rovirola hem participat en la manifestació festiva i pacífica que ha tallat la N-II durant uns vint minuts.

He trobat a faltar la presència dels representants del PSC, crec que fins i tot tenen diputats a Madrid!!! Com va dir fa uns dies el President d’Esquerra Josep Lluís Carod Rovira, “el PSC és invisible a Madrid” i avui ho han demostrat; no hi eren, la meva fe en el PSC m’ha jugat una mala passada.
En les meves declaracions als mitjans de comunicació ,he demanat bonament al Conseller Nadal (gironí ell) que escolti a les comarques gironines. Nadal no tens ...... resta article al bloc de vilaweb

4 comentaris:

Anònim ha dit...

tot no és tant fàcil, de totes maneres gràcies per la teva solidaritat, no semrpe és fàcil.

Anònim ha dit...

En Nadal sempre acaba fent el que vol. Ho teniu perdut.

Anònim ha dit...

t'hauria de recordar que la majoria de pancartes "oficial" penjades per l'ajuntament de bàscara posaven: "NADAL DIMISSIÓ" i "PSC-PSOE contra el territori". Tot i que la manifestació per demanar el canvi de traçat (una mica tard per cert).
Trobo normal que no hi assiteixin.
El que no trobo normal és que els regidors d'ERC de bàscara no tinguin cap notícia dels diputats d'ERC sobre les negociacions del TAV.
Ara a la foto quedeu bé.
La culpa del pas del tav, no és només del PSC, CiU i PP també hi tenen culpa (i segurament més que en Nadal)

Anònim ha dit...

hi ha gent de Bàscara que penja al balcò "quan fou mort el combregaren", la pregunta és que van fer aquest espavilats per no dir res més, quan era viu