12 de febrer 2007

Quim Rutllant, una aposta valenta per esquerra.

Quant a la passada legislatura i davant del perill de que una empresa volgués tirar endavant el pla parcial de Pinya de Rosa, esquerra va convocar una reunió informativa a la sala de plens de l’Ajuntament. Entre les moltes persones que van venir a la reunió vull destacar en Quim Rutllant.

Uns quants dies desprès, en reunions a l’edifici de la Cooperativa la Blandense (primera seu de la Casa del Poble) del carrer Muralla es va decidir constituir la Plataforma Salvem Pinya de Rosa; En Quim Rutllant va tenir una paper important, va encapçalar la Plataforma que esdevindria el principal moviment social que mai ha tingut Blanes.

La seva fortalesa i el treball seriós en equip va permetre que, el que molts polítics consideraven una utopia, la protecció del paratge es convertís en realitat; en menys d’un any el Parlament de Catalunya va convertir el darrer espai verge de la Costa Brava sud en espai natural de protecció.

Una proposició de llei, proposada pel nostre grup municipal, va ésser aprovada per unanimitat per totes les forces polítiques del Parlament de Catalunya. Per fer-ho possible, va ser necessari un treball ferm de la gent de la Plataforma Pinya de Rosa i en Quim Rutllant va saber tirar endavant un dels més importants moviments socials de les Comarques Gironines.

Per això, valorem molt positivament la decisió valenta adoptada per en Quim Rutllant d’incorporar-se a les llistes municipals d’esquerra; una incorporació que ens permet seguir incorporant noves persones i obrir el projecte d’esquerra a tota la vila.

No serà l’única. Estem convençuts que noves i valuoses incorporacions donaran forma i contingut al projecte d’esquerra per aquestes properes municipals. Estic convençut que presentarem un programa i un equip humà capacitat per portar Blanes al lloc que es mereix.