26 de febrer 2007

(91 dies) El sentit comú derrota la prepotència de l’Alcalde Marigó (PSC)

Que ens tornin els que ens han robat.

(91 dies) Avui s’ha produït un acte democràtic, malgrat que tots els partits de l’oposició li havien demanat que retires del plenari municipal la proposta d’alcaldia de no renovar la cessió d’us dels 105 metres del baixos de la Cooperativa a la Casa del Poble, l’alcalde Marigó s’ha negat.

I la democràcia, per damunt dels partits li ha donat una lliçó d’ètica, PSC e EUiA han perdut democràticament, i malgrat l’emprenyada, el ridícul ha estat gran, les cares dels regidors de govern municipal parlaven soles, el desconcert era evident i el resultat durarà molt de temps dins les files socialistes.

Escric aquestes ratlles quan estem acabant el plenari municipal (0,30 h dimarts 27/2/2007) vull agrair a totes les persones que ens han donat suport, als grups municipals que ens han escoltat (CiU i PP) els partits polítics que s’han preocupat (CiU, ERC e IC) i sobretot veure la cara de satisfacció del President de la Casa del Poble Fèlix Domènech i altres membres de la junta i socis presents a la sala de plens és per mi una doble satisfacció. Els seus aplaudiments sincers en el moment de la votació que derrotava la il·lògica proposta del PSC han estat emotius.

Enterrem el franquisme, si us plau

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic molt content per la democràcia.visca la Casa del Poble

Anònim ha dit...

Per la memòria del meu pare, estic molt content,Marigó ha demostrat la catadura moral que tè.

Per cert lo d'ic, perdò d'EUiA es de bojos.

Avui han perdut el govern municipal.

Anònim ha dit...

feliçitats visca la casa del poble