16 de febrer 2007

100 dies per un veritable canvi a Blanes (100)

100 dies per fer possible el veritable canvi que necessita Blanes; 100 dies pel 27 de maig; 100 dies perquè els ciutadans i ciutadanes de Blanes expressin la seva voluntat a les urnes.

Ho vaig dir el dia de la meva elecció com a candidat a l’alcaldia de Blanes, tots tenim dret a pensar i a lluitar democràticament per ser alcalde del poble que t’ha vist treballar, t’ha adoptat i al qual has servit.

Tornar a encapçalar la llista d’esquerra a Blanes és una satisfacció, un orgull però sobretot un compromís. He acceptat el repte i això vol dir formar un equip de persones disposades a treballar amb coherència per Blanes i presentar el millor programa el proper 27 de maig data de les eleccions municipals.

Tenim un equip de dones i homes treballant per poder complir el nostre compromís, un equip obert a noves incorporacions, un equip disposat a treballar i a fer viables les propostes que ens podeu enviar.

Esquerra com sempre té les portes obertes a la bona gent que vulgui treballar per Blanes, tenim dret a jugar a primera divisió, no estem menys preparats que el PSC i CiU, tot al contrari, tenim un avantatge, el nostre treball i les nostres propostes estan fetes amb coherència i pensades per Blanes.

Incorporar gent com en Quim Rutllant que no serà l’única i altres que estan col·laborant en l’elaboració del programa d’actuació pels propers anys ens permet presentar-nos com una opció de govern realista i coherent.

Ens permet també demanar-vos col·laboració, que aporteu aquelles propostes, per petites que us puguin semblar, si creieu que poden millorar la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes de la nostra vila, segur que seran dignes de ser presses en consideració (jpuig@blanes.cat – 609 307277); no us defraudarem.