10 de febrer 2007

Inauguració de l’escola bressol de Can Borell

Aquest matí amb l’assistència de bona part del Consistori i el Director dels serveis Territorials d’Ensenyament a Girona Sr. Otero, s’ha inaugurat una nova escola bressol municipal. Una aposta molt concreta de l’acord municipal que vam signar PSC-ERC-IC i que ha vist avui la llum.

La nova escola situada en el barri de Mas Borell que ja està en funcionament, representa sens dubte un avenç important en l’oferiment de serveis al ciutadans. El seu disseny i construcció han merescut elogis per totes bandes; crec sincerament que el bon treball de la regidora d’ensenyament Laura Arjona ha permès portar a bon terme aquesta nova escola bressol.
Quan les coses es fan de bones maneres, amb sinceritat i coherència i amb voluntat d’arribar fins el final, aquestes arriben a aconseguir l’objectiu .

Malgrat tot, si que vull denunciar la intervenció jugant a fer d’arquitecte del regidor socialista d’hisenda Pere Garcia, que va comportar un considerable augment del cost de l’obra.

Una greu irresponsabilitat del responsable econòmic de l’Ajuntament que en lloc de preocupar-se de l’estalvi, ha fomentat l’increment del cost, posant-se en un lloc en el que mai havia estat cridat.