25 de febrer 2007

(92 dies) Dilluns Ple municipal, un nou engany del regidor d’hisenda

(92 dies) En la darrera comissió informativa d’hisenda el regidor Pere Garcia ens va sorprendre a tots quan ens va dir que les dues inversions aprovades en el ple anterior no es podien executar.

En concret el soterrament de les línies elèctriques de Mas Moixa i la construcció de més nínxols al cementiri no es poden realitzar perquè segons el responsable d’hisenda es necessari tenir un pressupost aprovat.

Davant la sorpresa, vaig demanar un informe que certifiques en base a quins articles no és poden executar les inversions aprovades, l’informe que ens van enviar al cap d’uns dies és una pura entelèquia, és una mentida al servei d’un grup polític, amb la intenció d’enganyar als grup de l’oposició perquè aprovem el pressupost que vol el PSC.

El govern municipal ja te un pressupost, és el prorrogat tal i com estableix la llei, hem demanat un informe alternatiu i ens han certificat que les inversions es poden tirar endavant, si no han començat és una greu irresponsabilitat, bloquejar les inversions per qüestions electorals com ha fet el regidor d’hisenda només se li pot ocórrer a una persona que no pensa en Blanes, sinó que pensa en el seu partit.

Però encara és més greu que un alcalde vagi explicant mentides en la seva activitat diària, com dir-li a una persona que les més de 300 famílies que cobren sou de l’Ajuntament ho estan passant malament, perquè quasi no cobren, degut a que el pressupost no està aprovat; o dir-li a una entitat que no cobren les subvencions per culpa que l’oposició ha bloquejat el pressupost......

L’únic problema és la incapacitat de gestionar l’Ajuntament que està demostrant l’alcalde i el seu ideòleg i tinent d’alcalde d’hisenda, si no en saben prou que pleguin, però que no menteixin.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A veure si els de CiU i els del PP espavilen i no voten un frau de llei,

que es despertin d'una vegada