22 de febrer 2007

(95 dies) Menys electoralisme i més neteja.


(95 dies) Avui l’equip de govern (PSC/EUiA) ha presentat davant la premsa els nous camions per la neteja viària, amb un afany important de vendre o fer creure que es prenen mesures per corregir un dels grans fracassos d’aquest govern, l’increment de la brutícia als carrers ha estat una constant.

La renovació feta a més ha costat molt més del necessari, actualment el contracte de neteja amb la multinacional FCC, està prorrogat, i això fa que totes les ampliacions o renovacions el preu l’acabi posant l’empresa, sense competència de preus.

Això ha comportat que en aquests moments un dels secrets més ben guardats sigui, quin és el deute de l’Ajuntament de Blanes amb l’empresa? Fa més de tres mesos que ho preguntem al plenari i ha estat registrat per escrit i el silenci per resposta.

El millor de tot plegat es va produir ahir, mentre es presentaven els camions en ple passeig de mar, el saber popular s’ha imposat, un ciutadà anònim per a la vegada intel·ligent ha comentat, “menys fotografies, més neteja, sobre més paraules.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pura propaganda, quina cara que tenen el poble més brut i ara montan l'espectacle.