15 d’agost 2008

(470) Sant Daniel i el Vilar, un engany a la ciutadania (2)

Diari de Girona: “L'espai protegit dels Prats d'en Gai es modificarà sobre el mapa per evitar-hi la invasió total, però part dels aiguamolls resultaran afectats”

El diari es fa ressò de la denuncia que feia dies passats sobre el projecte d’ampliació de l’autopista cap a Blanes, confirma el que deia, però el més sorprenent són les declaracions de l’alcalde de Tordera que fruït de la seva inseguretat, diu una frase antològica.

“Sobre el mapa, per evitar una invasió que resultaria irregular, s'ha modificat la distribució d'aquest espai adscrit també al pla de protecció Xarxa Natura 2000 i s'han descatalogat com a protegida la part nord” quina barbaritat, ara resulta que la modificació d’un espai PEIN, es fa sobre el mapa, en funció de les bestieses i dels interessos del ciment.

L’alcalde de Tordera vol amagar una realitat, i no diu la veritat, un cop més aprofita la posició expansionista del Conseller Nadal per treure un profit polític, però a la vegada fa un flac favor a l’entorn de Tordera.

Les fotografies demostren que l’ampliació de l’autopista passa pel PEIN dels Prats d’en Gai i evitar passar per interessos privats, de persones amb poder, i encara s’entén menys si l’opció de pas per Tordera és menys impacte i costa menys diners als contribuents.

Qui en surt beneficiat de no passar el desdoblament de la N-II per l’opció menys agressiva pel territori? Aviat la resposta

5 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agrada quan parles de Blanes, ho trovo a faltar, de totes maneres salut i endavant

Anònim ha dit...

Vete al peo, macabeo.

Anònim ha dit...

ja tornen els impresentables de sempre, intolerants els espanyols

Anònim ha dit...

Pots anomenar, llistar o comentar els impactes ambientals d'una i altre opció?

Pots explicar perquè passa l'autopista per sobre del riu Tordera?

Pots descriure els valors naturals dels Prats d'en Gai afectats pel pas de l'autopista? I els de la resta no afectada?

Pots explicar les millores ambientals sobre el territori que representa l'altre opció?

Moltes gràcies Joan, abans de treure'm les meves pròpies conclusions em cal l'informació que et demano, només això, i sembla que pel que escrius ho tens molt clar.

T'agraeixo qualsevol resposta i així, de passada, que la gent es situi millor sobre què escrius.

Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

sou tots uns impresentables i una vergonya