07 d’agost 2008

(465) “El País” és l’amo de les nostres vides, i farà tot el possible per mantenir l’espoli fiscal, jo no m’ho puc permetre

“Amb els 18000 milions d’euros del dèficit fiscal català, els catalans no tindríem hipoteques” Fins i tot el President Montilla demanar més recursos.

Ens els propers dies lliuraré una carta a la Junta de Extremadura, als mitjans de comunicació espanyols, perquè deixin de posar en boca meva paraules que jo mai he dit, en cas contrari quedo lliura per emprendre accions legals.

Avui mateix el diari de referència de les esquerres espanyoles (El Pais) publicava un article editorial, “los tributos no son caridad” on ens acusava a Lluís Suñé i a mi mateix de creure’ns amos en una societat de criats, l’article no te pèrdua, a manca d’arguments, ens volen liquidats.

“Sería muy higienico que ambos fueran apartados de cualquier responsabilidad pública” una frase fantàstica que demostra la poca capacitat d’acceptar les veritats per part dels mitjans espanyols, un xic més i demanen que ens tanquin a Guantánamo.

Els improperis van a més, des de necis, fins a ignorants, i fins i tot ens envien al psicòleg i ens desitgen un exorcisme, i tot basat en una veritable manipulació dels textos que hem escrit, una manipulació feta a propòsit per desvirtuar el veritable debat de la solidaritat fiscal.

Aquestes actituds expliquen els veritables motius de no voler publicar les balances fiscals, es queden sense arguments i perden els papers, la premsa espanyola i lamentablement alguns mitjans catalans han mentit en les informacions sobre Lluís Sunyer i jo mateix.

Una frase dita en condicional dirigida a l’alcalde de Mérida l’han convertida en un icona dels despropòsits. Jo mai he insultat als extremenys, ni tant sols he insultat a cap polític, he fet una crítica amb arguments, però és veu que pels mitjans de comunicació espanyols insultar a un ciutadà i a la seva mare (hijo de puta), no és cap insult.

Ni cap d’aquest mitjans, ni el mateix partit del alcalde (PSOE), li han demanat la seva dimissió, ni tants sols li han demanat que és disculpes. Això si, aquests mateixos mitjans i la mateixa secretaria general del PSOE, Leire Pajín, ens han crucificat, en base a mentides i manipulacions.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Puig estem amb tu!!! Gràcies per ser dels pocs polítics catalans amb valentia d'enfrontar-se a tots aquests cabrons!
Visca Catalunya Lliure!!!!

Anònim ha dit...

sort i endavant, tens tota la raó amb l'aticle dedicat al Pais

Anònim ha dit...

Eres un ignorante con aire d grandez.No eres nada poliicamene,solo un ciudadano que vive y ha vivido de expoliar a las arcas publicas sin tener ni una sola influencia positiva para la socieda.En fin un parásito del sistema.Y aun te permites el lujo de insultar y de meterte de hoz y coz en donde ni te llaman,ni te necesitan,ni afortunadamente se cuenta contigo.Toda esa mierda que seltas solo te la aguanta tu familia "politica",porque ya ni tu parido.Pierdete burro.

Anònim ha dit...

Ànim, que tens raó. "Por sus enemigos los conoceréis" en diuen.

Anònim ha dit...

endavant i força, si els del teu partit parlessin tant clar com tu, us aniria molt més bé.

sort

Anònim ha dit...

lo que es lamentable es que nadie del tripartito haya dicho ni mu,lo siento lo tengo que decir los catalanes sois unos cobardes y es asi,nunca consiguireis nada, te eres el unico que veo que pone algun sobre alguna i, pero tambien te callaste cuando te dejaron el segundo detras del canet, saludos desde euskadi

Anònim ha dit...

no és veritat, puig no va callar, va acceptar que la majoria va decidir posar canet a madrid.

puig segurament es un rara avis en uns moments en que els mediocres acaparan el poder dins dels partits catalans

Anònim ha dit...

Ah, por cierto veo ya que la yidah hispanica como dices tu,ya han sacado los enlaces para firmar el manifiesto...jajaja pandilla de fantoches,pero no hemos de preocuparnos pronto El Pais sacara otro de manifiesto con toda la caverna,seguro que con leguina y compañia al frente.

Anònim ha dit...

Ànims des de Leeds!

Fer ha dit...

Victimismo, victimismo y más victimismo.
Procure no escudarse en el típico "donde dije digo, digo Diego". Usted insultó, se ponga como se ponga, y es incapaz de pedir perdón por sus desvaríos.
Por cierto, apoyo plenamente el artículo de El País y me alegro de la inteligencia del electorado catalán, que le desposeyó de representatividad.

PD: que se permitan de nuevo los comentarios, tras la tormenta, no es un síntoma de normalidad, sino de hipócrita cobardía.

Anònim ha dit...

Endavant Joan, estic amb tú en tot el que dius. I acabant amb la seva dita : si borden, es que anem a cavall. Visca Catalunya llíure.

Anònim ha dit...

Maldito capullo ignorante...