27 d’abril 2008

(389) "Manolo Marín, el del bombo"

“La cessió de diputats per formar grup propi és un frau de llei, una pràctica pròpia d’un mercat persa”

Vaig escoltar l’entrevista que Monica Terribas li va fer a l’ex President del Congrés del Diputats, i malgrat no sorprendrem, vaig pensar que davant meu tenia tot un personatge que volia estar per sobre el be i el mal, és va presentar com una persona sense culpa, verge, com una víctima més dels grups parlamentaris.

I Marín, no és verge, tot lo contrari, ha tingut bona part de culpa pel seu sectarisme a l’hora de fer les coses, és totalment injust en els seus raonaments, i no va dir tota la veritat.

Si el que diu és veritat, perquè va estar callat a la passada legislatura en el moment de constituir-se els grups parlamentaris entre altres el de Coalició Canària?

O perquè va permetre que Alfonso Guerra com a President de la Comissió Constitucional és passes pel folro legislatiu el procediment de tramitació de l’estatut valencià per incorporar el trencament de l’unitat lingüística del català?

O perquè me va retirar la paraula sectàriament el dia que me vaig dirigir a l’Èric Bertran, convidat a la tribuna del Congrés del Diputats, quan és habitual aquesta practica?

O perquè va trencar la seva paraula, el dia que va impedir que pronunciéssim unes paraules en llengua diferent a l’espanyola en el Congrés dels Diputats?

O perquè va callar el dia que els del PP van treure cartells “agua para todos” i en canvi carrega contra Maldonado, Esteban i Rodríguez per exhibir camisetes de les seves seleccions nacionals?

O perquè permet que les esmenes aprovades en un pressupost, no és duguin a terme en una de cada quatre?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan no estas be... Plega o acabaras igual de malament que l'altre vegada... O no t'enrecordes?

Anònim ha dit...

pareu de posar-vos amb amenaces cap en Puig, un polític que parlar clar.

endavant i força