08 d’abril 2008

(372) El portaveu del PSC a Blanes principal responsable del bloqueig de la ciutat esportiva i de la mateixa Illa de Blanes


Documents Illa de Blanes i valoracions

El Punt J.C.. Blanes.

El grup municipal d'Esquerra de Blanes va denunciar ahir que el Consorci de l'Illa de Blanes, amb majoria absoluta de la Generalitat, «no ha complert els seus compromisos de construir i finançar la ciutat esportiva en el temps establert, amb el silenci còmplice del portaveu del PSC», Josep Marigó, que presideix el consorci. Esquerra acusa l'exalcalde de no haver estat «lleial» a Blanes, i de «donar prioritat als designis del PSC».

Diari de Girona E.P. Blanes.

La regidora d'ERC Conxita Boldú i l'exregidor Joan Puig van acusar l'exalcalde blanenc Josep Marigó (PSC) d'oferir aquest sostre edificable com a pagament del crèdit de 30 milions d'euros que l'Institut Català de Finances (ICF) va concedir al consorci per construir el recinte esportiu, i el van acusar també d'actuar ara contra els interessos de Blanes des de dins el Consorci, ja que Marigó forma part de l'ens com a representant de la Diputació de Girona.

"L'intent de malvendre el sostre edificable" de l'Illa de Blanes, que és l'aval que el Consorci va confrontar amb el crèdit, és el que mou ara la Generalitat, amb majoria dins de l'organisme, a bloquejar la partida de 900.000 euros que s'havia de destinar a equipar la nova infraestructura esportiva, afirmen els republicans. ERC va exigir a l'alcalde de Blanes, Josep Trias (CiU), que convoqui el concurs d'idees per a l'Illa de Blanes i que, si no es troba res que faci el pes a tothom, que el Consorci acabi de construir la Ciutat Esportiva i després es dissolgui. Segons Puig, en el pitjor dels casos l'Ajuntament de Blanes hauria de pagar 4,5 milions d'euros de crèdit en cas que l'ens es dissolgués i calgués repartir l'import del préstec entre les administracions consorciades. "Surt més a compte" que cedir el soste hoteler de l'Illa, va assegurar.

Obres interminables

"Veig impossible que la Ciutat Esportiva estigui acabada abans de finals d'any", va sentenciar Puig, que va apostar perquè l'Ajuntament demani responsabilitats al Consorci, encarregat de finançar i executar l'obra de la Ciutat Esportiva, pels endarreriments que aquesta pateix. A causa del temps perdut per "quatre anys de mala gestió de Marigó" segons els republicans, ara podria ser que ni tan sols hi hagués prou diners amb els 30 milions d'euros per acabar les obres, quan en principi havien de servir per fer el pavelló i la zona esportiva a l'aire lliure i començar a fer la piscina. L'Ajuntament sosté que la Ciutat Esportiva s'acabarà al maig.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

menys mal que tornes a dir les coses pel seu nom, tu i la conxita bona feina i cal denunciar les tonteries del marigó.

Anònim ha dit...

Es nota que teniu poca feina i una una imaginació extraordinària,el que es cert és que el temps posa a cadascú al seu lloc.Temps al temps!

Anònim ha dit...

Marigó esta descomposat aquesta nit a la tv, heu posat al descbert un mentider

Anònim ha dit...

Pero mira que eres payasete...En Blanes la unica persona que por su causa se han atrasado multitud de proyectos has sido tu y sigues siendolo porque la Conxita no es más que "La voz de su amo".¡Que poca personalidad,que poco criterio!.Claro que cobrando lo que cobrarba de regfidora para estar llevando y trayendo a los niños del cole...pues no estaba mal pagada.Dime ahora de donde la vais a pagar y con que...Se os ve muchisimo el plumero y más que se os va a ver.Lamentable.

Anònim ha dit...

el que estar clar es que ERC segueix parlant clar, i marigo perd els papers tornant a l'insult.

Anònim ha dit...

Quina rabia que tens Joan...
No has tingut prou?