23 d’abril 2008

(386) El Punt confirma que no vaig a la Diputació, moltes gràcies

Publicat avui en el diari El Punt

Joan Puig impulsa el Col·lectiu 2014, de reflexió sobre la qüestió nacional

S.G-A.. Girona Joan Puig, diputat d'Esquerra al Congrés entre el 2004 i el 2008, s'ha reincorporat a la cooperativa de la qual havia agafat excedència política. «Dec ser dels pocs polítics que tinc resolt el meu retorn a la vida privada.» Això no implica la seva retirada de la política. Puig assegura que ara té temps per arriar el Col·lectiu 2014, de reflexió sobre la qüestió nacional.

Sobre la coincidència amb l'objectiu de Josep-Lluís Carod-Rovira, Puig assegura que Col·lectiu 2014 va ser fundat el 2005 i registrat el 2006, molt abans del debat obert arran de la proposta del referèndum.

Tot i ser militant de base d'ERC, Puig declara la independència de qualsevol partit del Col·lectiu 2014. «C2014 és una entitat transversal de l'independentisme, amb la voluntat d'establir un full de ruta que el país necessita, ja que el camí ningú no el té clar. Tothom que tingui clar que Catalunya ha d'avançar nacionalment té cobertura a C2014.»

Amb la intenció d'obrir-se a la societat civil, aquesta associació editarà publicacions, organitzarà seminaris, debats i xerrades, especialment en les comarques gironines. C2014 ja s'ha fet càrrec de www.directe.cat, diari digital d'abast nacional.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A on confirma o desmenteix que no vas a la Diputació?
Ets un manipulador, i fes el favor de no insultar l'inteligencia de les persones, pensant que tots som com tu.

Anònim ha dit...

en el mateix diari, ho diu, a més Puig ja ha començat a treballar a la seva empresa, esteu obsesionats, quina colla de malats.

Anònim ha dit...

el mateix diari? a on? Digues...