12 d’abril 2008

(375) Amb solidaritat amb Guillem Agulló i en contra la passivitat de les autoritats espanyoles davant els atacs feixistes.

Avui fa quinze anys que el jove antifeixista militant de Maulets Guillem Agulló fou assassinat per un grup de joves d'extrema dreta espanyolista a la vila de Montanejos, a l'Alt Millars.

Multitud de blocaires i actes recorden aquest cas de terrorisme d’extrema dreta que ha tingut la passivitat d’Estat Espanyol, la meva solidaritat amb en Guillem i la seva gent.

Molts altres casos ens posen sobre avis de la manca d’actuació de les autoritats espanyoles davant els atacs dels feixistes, precisament el proper 17 d’abril un membre d’Iniciativa Cultural de la Franja, entitat que defensa la dignificació, estudi i foment de la llengua i cultura catalanes a l’Aragó, està citat a declarar davant el jutjat per denunciar grups feixistes com la FACAO (grup d’extrema dreta vinculat amb democràcia nacional i el GAV que encapçala la lluita contra el català a la franja).

Aquest mateixa persona va patir un assajament per la Guardia Civil de Fraga per haver gosat denunciar l’extrema dreta aragonesa, va ser retingut unes hores per les forces de seguretat espanyoles.

Diverses webs han convocat una concentració de suport a les persones citades a declarar per denunciar els feixistes pel proper 17 d’abril davant els jutjats de Fraga.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies per la solidaritat, i a més fer-ho ara des de la teva militancia.

salut i força