28 d’abril 2008

(392) Bombers piròmans............

Vull lamentar i denunciar els insults i les amenaces dirigides als membres del meu Ajuntament per part d’una de les persones assistents al plenari. Jugar amb foc, pot comportar més d’un incendi.

I la darrera, el regidor d’EUiA Paco Martínez ens ha dit prevaricadors als regidors de CiU, PP i ERC, i s’ha quedat tant tranquil, li exigeixo una rectificació.

Malgrat tot, segueix el plenari amb les dues darreres mocions d’EUiA, dues mocions clarament polítitzades i per fer mal a Blanes.

La primera moció demana tornar a obrir un fals aparcament de caravanes, que la majoria del plenari va tombar uns mesos enrera, tornant a la mateixa proposta amb previ escalfament del sector de les caravanes.

Finalment i com ha dit la portaveu d’Esquerra en una explicativa exposició, el que no es pot fer és falsejar la realitat, mai Blanes ha tingut un aparcament com cal i per tant per coherència els grups municipals han votat no a la primera moció incendiaria d’aquest vespre.

La segona moció comença ara mateix, i és tracta d’una moció per tal de que es regui més intensament del necessari (en ple decret de la sequera) el camp de futbol de gespa artificial de Ca l’Aguido. I dic més intensament, per que l’informe tècnic diu que no cal.

Malgrat l’informe dels tècnics, EUiA ha tornat a polítitzar una entitat, ha utilitzat una veritat a mitges per intentar incendiar unes entitats, en lloc de buscar solucions, i posant un llumí.

En aquest joc de piròmans no ens hi trobaran, oferim diàleg i sensatesa. Per cert Sr. Marigó respecti la feina de la Conxita, ens informem, debatem i decidim, és el nostre dret.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

"...ens ha dit prevaricadors als regidors de CiU, PP i ERC..."
Puig que tu no ets RES, RES de RES.
Capice?

Anònim ha dit...

cal que rectifiqui, a més és un plaer que algu parli quasi en temps real del ple.

gràcies

Anònim ha dit...

Otra vez el bueno de Paco tiene razón.Para pirómano tu y tu partido.Por lo menos Paco,que tiene razón,lo hace desde la oposición.Tú lo has hecho desde el equipo de gobierno.Ahora,¿qué quieres?.¿Todos callados y bailandote el agua como ese alcalde vicario que desgraciadamente tenemos en Blanes gracis a tí?. Mira de darte una vuelta por Ca L'Aguidó y te tomas unas cañitas por allí.

Anònim ha dit...

el dia que vulguis i si pqgues jo acompanyare el Puig

millor que el marigo i el paco s'ho facin mirar

Anònim ha dit...

Siempre pensando en els calerons.Noi que no cuela.Que eres un impresentable politico y lo demas son historias.