20 d’abril 2008

(382) Dinan (Bretanya) final four de la CERS de hoquei

Diumenge, 6 del matí, sortim de l’hotel per pujar a l’autocar per tornar cap a Blanes. 1100 Km ens esperen de tornada després d’acompanyar al hoquei de Blanes a la final four de la CERS.

Malgrat perdre la semifinal amb el Tenerife (5-3) el Blanes ha fet història, com va dir l’entrenador, per guanyar un títol cal primer perdre’l, i estic convençut que ben aviat serà possible.

A l’altre semifinal, el Lloret tampoc va poder eliminar als italians del Valldagno que els van repassar (6-2). Malgrat tot que dos clubs de la Selva arribessin a la fina four celebrada a la Bretanya francesa, és ja és un èxit per tot l’esport gironí.

Una agradable excursió seguint a un equip que fa història, dia a dia i malgrat tot. Ara cal centrar-se en l’eliminatòria de lliga que comença aquesta setmana contra els gallecs del ”Liceo” espero que tinguin més sort.

L’expedició blanenca va aprofitar-ho per jugar un partit amistós mixt entre el conjunt aleví blanenc i el Quevert, van perdre per 2-1. Mes de 2000 km per participar a la final four, però malgrat ha valgut la pena.