10 d’abril 2008

(373) “8+7, i malbaratem el nostre patrimoni”

“si són incapaços de defensar la seva ciutat que pleguin, o com a mínim que estiguin callats”

Aquesta és la fantàstica proposta que el portaveu socialista blanenc va realitzar a CiU per tal de cedir anticipadament els 30.000 metres de sostre privat de l’Illa de Blanes al Consorci. Va oferir els seus 8 regidors (una encoberta moció per garantir la sociovergència i apartar Esquerra de la seva capacitat de decisió) per prendre un acord contra natura per tal de malbaratà el patrimoni municipal.

Molt desesperats estant a can PSC per una oferta d’aquesta mena, que deixa al descobert el que en el seu moment ja vam denunciar, la manca de defensa de Blanes que el portaveu socialista ha demostrat en temes emblemàtics per la nostra ciutat.

Ser alcalde, vol dir manar i prendre decisions, tenir full de ruta i defensar primer la teva ciutat, abans que el teu partit, vol dir a vegades enfrontar-se als interessos dels teus, i Josep Marigó ha demostrat la seva incapacitat per dirigir un projecte viu de ciutat.

Estant mentint, és trist comprovar com el portaveu socialista, amb l’inestimable col·laboració de Joan Salmeron, enganyant als seus ciutadans, (el consorci no ha complert el conveni de construcció de la ciutat esportiva, tenen responsabilitats) practicant la tècnica de la por i una reflexió, si són incapaços de defensar la seva ciutat que pleguin, o com a mínim que estiguin callats.

Per últim, no només és el cas d’aquesta proposta de malbaratament proposada pel PSC, és també la seva renuncia a salvar el Vilar, és també la poca personalitat assumida per exigir un compromís del govern per Pinya de Rosa, és la poca personalitat per afrontar el problema amb l’ACA, en definitiva quasi mai diuen la veritat.

2 comentaris:

L'Alquimista ha dit...

Fa tan de temps que el coneixem a aquests personatge...les seves maneres i la manca de respecte per el seu poble ( que recordo, no es el seu)

Us he parlat del boicot democratic de la pinsa Marigó-Salmeron i de que no els importa res mes que no sigui el seu benefici personal, peti qui peti.

Cal actuar en aquesta direcció, el nostre poble no es mereix personatges d'aquesta mena i això cal dir-ro ben fort i que tots que tots s'en asseventin.

Ara mes que mai VISCA BLANES

Anònim ha dit...

Mira majo es de una cara dura ya insoportable la cantidad de tonterias que escribis sobre este tema.Te recuerdo que tu formabas parte como regidor de hacienda del gobierno municipal que se gasto la hostia en el sueño faraonico de la isla Isozaki,que no sirvio para nada más que para hacerse fotos el Sr.Ramos y tu diciendo amen.¿Qué te pasa ahora?,eres tan responsable en este cuatripartito como todos los demas y hasta la fecha vuestra gestión es nefasta.
¿Qué os pensais ,que podeis seguir asi?, pues no.Afortun adamente hay instituciones superiores al Ayuntamiento en este tema que tienen bastante más sentido comun que vosotros.O sea,que a trabajar y a gobernar pero de verdad y no con estupideces...como hasta ahora.Se lo dices a TUS socios de gobierno.Caradura.