25 d’abril 2008

(388) A Blanes en època de sequera, PSC i EUiA volen regar sense necessitat un camp de futbol

Segons ha informat TV de Blanes, els dos partits presenten una moció al ple municipal del proper dilluns, per tal que és regui el camp de futbol de gespa artificial, malgrat que segons els informes tècnics no cal.

I presenten la moció en plena crisis de la sequera, en un greus moments en que el Govern de Catalunya busca aigua per on pot, socialistes i EUiA volen que el plenari municipal llenci aigua sense cap necessitat.

I a sobre ho plantejant els mateixos que teòricament tindrien que haver gestionat la crisis molt millor, com poden presentar aquesta moció, mentre el Conseller de Medi Ambient suplica aigua per les conques de l’Ebre.

Els informes dels tècnics son concloents, no hi hagut necessitat de regar, fins que les condicions climàtiques no arribin als 25 graus no cal aquest reg. Davant la situació i la politització que EUiA i PSC estan fent, els hi demano que canviïn d’actitud i entenguin i practiquin la nova cultura de l’aigua.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta és la manera de fer les coses per part dels incoherents, tenen una cara que s'els trepitja.

endavant amb les armes

Anònim ha dit...

EUiA i PSC de blanes polítitzant les entitats i sense escrupols,no tenen vergonya

Anònim ha dit...

Fas una mica el trepa Sr.Puig,si el camp del Ca la Guido no es pot regar,el del Racing Blanenc tampoc,recordali al Sr Ramos,i el del CD .Blanes tampoc,això es cultura de l´aigua,tot es POLITICA I DISCRIMINACIÓ.El Diumenge hi havia 27 graus i no van regar el camp,no teniu vergonya,ja esta be si el meu nano es lesiona no ho dubtare denuncia a l´ajuntament jo tambe tinc els meus informes .

Anònim ha dit...

El que estar clar, ´que el PSC i EUiA polititzant l'esport fins a dalt de tot.

Un cop més la manipulació és un escandol.

Anònim ha dit...

la cultura de l´aigua es per tothom el CD.Blanes,Racing Blanenc,Ca la Guido ,etc,etc,etc.
Ara be no es pot discriminar un club,o tots poden regar ,o si no es clara discriminació,aquest tema ja ve de lluny.
Però es clar que el que ha polititzat aquest tema ha sigut el Sr Ramos,els seus interessos tindrà,ja que ell te que veure amb el racing,curiós l´únic que no te gespa artificial,de moment.
Si voleu veure el camp ,estàs convidat Joan,cap problema,a mes veures que el sistema de reg recupera al menys un 20% d´aigua,va costar aproximadament 150.000€.Aquesta es una instal.lació municipal,i el manteniment del camp es responsabilitat de l´ajuntament,i si un nano pren mal perquè les intal.lacions no son correctes.......ja tenim un problema.La veritat es que després hi ha altres temes no recordarem el passat,però en el present,Joan, crec que tenim una part de raó.

Anònim ha dit...

Per cert avui ja plou, .......