24 d’abril 2008

(387) Sra. Ministra: li calia aquesta demostració d’imprudència?

Sra. Ministra: li calia aquesta demostració d’imprudència?

Com a portaveu a la passada legislatura d’Esquerra a la Comissió de Defensa vaig visitar l’Afganistan i vaig realitzar un viatge semblant, al fet per la Ministra Carme Chacon i m’ha sorprès que ningú hagi posat el crit al cel per una imprudència com aquesta.

I ho dic amb coneixement i si no és veritat, que hi feia un equip metge en el viatge?, la part final del viatge fet en un avio militar, un Hèrcules des de Kuwait fins a Afganistan, no és un viatge normal, un viatge de mes de tres hores en condicions no recomanables per una persona embarassada.

El viatge fet a la passada legislatura (en aquells moments la situació era molt més tranquila) en un avió d’aquestes característiques va comportar que més de la meitat del personal civil que hi anava (diputats, periodistes i altres) agafessin un mareig de campionat.

No he vist cap comentari, ni cap article d’opinió, ni cap feminista denunciant aquesta imprudència, quina necessitat tenia? Demostrar que una dona pot fer-ho? Demostrar que és una nova heroïna?

Calia demostrar que aquestes són les noves polítiques d’igualtat? El Ministeri creat a tal fi reforçarà aquestes demostracions de fortalesa militar?

Crec, sincerament que no li calia posar en perill el fill que espera, en política no val tot i menys per potenciar el nacionalisme espanyol més ranci.

42 comentaris:

Anònim ha dit...

Más peligroso era lo de la piscina y ahí tuvistes un par y arriesgando tu vida defendiste los intereses de todos los ciudadanos con arrojo y valentia,gran prócer.

Anònim ha dit...

No comparis, estar clar que zp utilitza tot el que pot per seguir enganyant.

Anònim ha dit...

avui tens raó!

Anònim ha dit...

estic d'acord, veig que des de la socitat civil fas més bé les coses.

Anònim ha dit...

JAJAJAJA. Molt bó José!!!
Per els anonims següents teniu rao en Puig ara ho fa molt millor, siguent un Cero a l'Esquerra i al Mon. Un desastre baja...

Anònim ha dit...

El teu odi te tapa la realitat, l'article diu una veritat com un temple, i vosaltres socialistes us pica, doncs a rascar

Anònim ha dit...

Quina veritat, la de posar al seu fill en perill? en perill estam els fills de les dones embarassades que viuen en llocs a on hi ha guerra o a on es pasa fam.

I es clar, es millor potenciar el nacionalismae català mes ranci

Anònim ha dit...

Puig te raó i tots els fatxes han enbojit, fins i tot la notícia està a la portada de El Mundo,

Anònim ha dit...

Puig comparteix opinió amb EL MUNDO i LA COPE.

Anònim ha dit...

Puig ha dit que Chacon ha posat en perill el seu fill per demostrar que es més espanyolista.

la cope i el mundo critiquen puig per haver dit això.
no confonguis

Anònim ha dit...

Puig i ERC coincideixen sobint en les seves opions amb el PP.
Estatut, Blanes, Investidura d'en Zapatero, ara la Chacón...
Quina será la següent?

Anònim ha dit...

Buena demostración de que algunos en ERC son de derechas, y bien de derechas, como buenos nacionalistas, por supuesto. O existe un comentario más rancio y reaccionario que "sorprendido de que nadie haya puesto el grito en el cielo por una imprudencia como esta

Anònim ha dit...

Al Joan Puig le va a dar una embolia de tanto pensar!!!. Vaya colección de chorradas en una única declaración. Solo a un hombre (y yo también lo soy) se le podría ocurrir pensar que una madre pondría en peligro la vida de su hijo conscientemente por una cuestión de imagen. Si tiene hijos se nota que vivió de cerca la maternidad de su mujer, tan de cerca que no entendió absolutamente nada.

Anònim ha dit...

Puig ha dit una veritat com un temole i a més s'avançat, avuid la revista de El Mundo Yodona parla de l'exclusiva del viatge, un publireportatge de la chacon.

un veritable escandol.

Anònim ha dit...

No m'extranya que aquest individu sigui EX

Anònim ha dit...

Impresionantes declaraciones, podria ser compañero de cama de Aznar por que menuda mente la suya.

Dios en el siglo XXI y tenemos que oir estas cosas.

Y todas las muejeres que trabajan hasta casi parir sin tener ayudas? PAra esas tambien va atener palabras o son distintas?

Joder que tio mas carca y antiguo, lo repito miedo da.

Anònim ha dit...

el que és clar,que els socialsites han amagat la realitat, tothom sap que ha estat una imprudencia i cap ginecoleg hagues aprovat un viatge com aquest.

Puig un cop més te raó.

Anònim ha dit...

Amic Joan:

Ets un absolut subnormal profund.
Una lacra en la espècie humana.

A fer la mà!

Anònim ha dit...

¿Acaso Puig es médico de profesión para opinar tan fehacientemente de la peligrosidad del viaje de la ministra? ¿Le preocupa el hijo de Carmen Chacón, o solo atacar a los socilistas del modo que sea? A mí, como hombre, sí me preocupa el ramalazo de sexismo que el Sr. Puig destila, bajo capa de "humanista" paidólogo, preocupado por los efectos colaterales de ser mujer.

Anònim ha dit...

Puig, ja sabem que el nacionalisme español es molt ranci, minimament tant com el nacionalisme catalá. Segur que a tu t'encantaria fer el paper de la Carme a unes hipotetiques Forças Armades de Catalunya... ¿No? Aixi et podries colocar...

Anònim ha dit...

Puig us porta mesos per endavant, fins i tot us deixa que l'insulteu, però la veritat, es que el ha dit ha deixat a més d'un amb el cul a l'aire.

Insulteu però no el fareu callar, quant d'odi respireu tots aquests que insulteu al puig i a esquerra

Anònim ha dit...

Señores:

Calma,.. Puig es un primitivo homínido .
Basta ver sus fotos.

http://www.e-dazibao.com/criterio/archivos/20070909joanpuig.jpg

Y especialmente esta de su blog

http://joanpuig.blogspot.com/2007/03/77-dies-mullat-per-blanes.html


Tenemos que dejar que las sub-especies de homínidos puedan expresarse libremente

Sigue hablando Juan Puig, Diane Fossey estaría orgullosa de ti.

Anònim ha dit...

Legint els comentaris només trobo un amb insults. Qui no em diu que no has sigut tú el que l'has escrit, nen, per despres justificar el teu victimisme?

Anònim ha dit...

Para el anonimo de las 10:31
Estamos en el siglo XXI: El riesgo de volar durante el embarazo proviene de la carencia de oxígeno, que en los aviones actuales no existe. Por lo tanto se puede viajar en avión y probablemente es el medio más rápido. En el tercer trimestre de embarazo, las compañías comerciales suelen exigir un descargo de responsabilidad en el caso de que se produzca el parto en pleno vuelo. Pero es más por una cuestión de responsabilidad civil que por una inseguridad médica para la gestante. http://www.msc.es/profesionales/saludPublica/sanidadExterior/salud/viajesInter/cap2.htm Mujeres embarazadas Normalmente las mujeres embarazadas pueden viajar en avión con seguridad, pero la mayoría de las aerolíneas restringen la admisión de mujeres al final del embarazo. Las directrices comunes para los embarazos sin complicaciones son: Después de la semana 28 de embarazo se debe llevar una carta del médico o la comadrona confirmando la fecha esperada del parto y que el embarazo es normal Para embarazos simples, se permite volar hasta el final de la semana 36 Para embarazos múltiples, se permite volar hasta el final de la semana 32.

Anònim ha dit...

Estos de ERC son así: Un día dicen SI al Estatut y al día siguiente NO. Votan que SI al trasvase del Ebro a Barcelona, pero después apoyan la maifestación CONTRA el trasvase. Dicen SI a la MAT(líneas de Molt Alta Tensió) y después se manifiestan contra la MAT. Con lo cual mañana saldrá otro de ERC aplaudiendo la actuación de la Ministra Chacón. Y todos tan contentos.Vaya tropa

Anònim ha dit...

Puig alerta alerta a les autoritats nazionalcatoliques de l'aberració que supossa que un alt carrec estigui embarassat. Curios...

Anònim ha dit...

no digueu tonterias, cap ginecoleg autoritzaria el vol en un hercules en la situació de la ministre, la prova el fet de portar un ginecoleg i sobretot un anestesista.
Puig un cop mes l'ha encerat.

Anònim ha dit...

Puig i el nen sabem mes que els metges...

Anònim ha dit...

Sr. Puig: Si han estado ustedes, la mayoría, siempre a la cabeza de apoyo a nuestro lema "Nosotras parimos, nosotras decidimos", ¿a qué viene esta salida de tono?. Estando embarazadas, nadie mejor que nosotras sabe hasta dónde podemos llegar. Claro, que por tal de meter el dedo en el ojo del PSOE, lo que sea, aunque sea ir contra las propias ideas anteriormente defendidas.

Anònim ha dit...

Si la ministra fos d'ERC, Puig potser cambiaria les paraules i la deixaria de gran heroina.

Anònim ha dit...

crec que els anti puig no doneu cap argument solid, nomès insulteu.

Chacon a la revista de el mundo Yo dona "un simbolo contra la discriminación" ara porta un ginecoleg i un anastesista, quina broma

Anònim ha dit...

Nen, Qui insulta? O fer raonamens logics en contra d'en Puig es insultar?
Madura una mica avanç de fer opinió..

Anònim ha dit...

!Basta de estupideces! Cualquier persona con un mínimo de cultura sabe lo que uede perjudicar a un embarazo. El viaje de Carme Chacón entrañaba el mismo riesgo que el de cualquier persona SANA que viaja en avión. Lo unico que Ud quiere es atacar a los socialistas...
¿Porque les tiene tanto odio?

Anònim ha dit...

no és veritat el viatge amb l'hercules és una passada de voltes, fins el moment cap ginecoleg ha aprovat un viatge de 4 hores com aquest

Anònim ha dit...

Digues, a on has legit aixo dels ginecolegs? Prou de manipular, nomes hi ha una veritat en l'article d'en Puig:
S'HA ALINIAT AMB "EL MUNDO", LA COPE, I ELS BISBES.
Puig es un descerebrat fatxos amb pell d'independentista

Anònim ha dit...

Això no es veritat, el viatge en el hercules no estar recomanat per cap ginecoleg, la prova l'equip que anava en l'avió.

A mes en puig parla de l'utilització nacionalespanyola que en fa el psc de chacon

Anònim ha dit...

Puig="EL INMUNDO"
Puig=PedroJeta
Puig=F.J.Losdemonios
Tot si val per atacar als socialistes

Anònim ha dit...

El embarazo no es un enfermedad.La legislación española protege adecuadamente a las mujeres embarazadas.La Ley que permite la conciliación familiar también.El problema es otro,que es:que la Ministra es mujer, que es del PSOE, que es catalana, sino fuera su embarazo Puig arremetería contra su moño.

Anònim ha dit...

Señor Puig en temas de embarazos, como en otros muchos, es usted un ignorante. Si bien los vuelos en avión están contraindicados a partir del segundo trimestre de embarazo o a partir de la 27 semana, es por razones obvias.Por si se presenta un parto y en los aviones regulares no hay matronas u obstetras normalmente entre la tripulación.Así que no se recomiendan.Pero nuestra Ministra llevaba, obstetra,pediatra y anestesista.Luego ni puso en peligro la vida del feto ni nada que se le parezca. Señor Puig lo que puede hacer es buscar el huevo de Colon, subirse en el y comenzar a remar, que ya ha perdido 3 elecciones y no haga más el ridiculo.

Anònim ha dit...

Els socialistes menteixent sols,no cal fer res.

Puig ha opinat i prou, i tots els estetes socialistes han perdut els papers.

Anònim ha dit...

¿Quién ha perdido los papeles?.Reflexiona Joan,haz reflexionar a tu nen y ambos dos juntitos dedicaros a otra cosa más productiva para vosotros ( dificil lo veo ) y menos perjudicial para la sociedad.Cualquier cosa valdria,pero siempre que sea legal,que no suponga tráfico de influencias ni prevaricación ni reclificaciones ad hoc ni todo eso que tu y yo muy bien sabemos.Salud.

Anònim ha dit...

Jfo, en veritat fins im tot ets divertit.