21 d’abril 2008

(384) Torna, torna, Salvem Pinya de Rosa (2)

El Grup municipal d’ERC presenta al ple del proper dilluns una moció per tal que la Generalitat compri el paratge natural de Pinya de Rosa.

Acords que Esquerra presenta al proper ple municipal


1. Exigir al Govern de la Generalitat de Catalunya la publicació i aprovació del pla rector d’ús, gestió i protecció del paratge de Pinya de Rosa.

2. Exigir al Govern de la Generalitat de Catalunya assumeixi la totalitat d’obligacions que estableix la llei, incloses les econòmiques.

3.-Exigir al Govern de la Generalitat de Catalunya que exerceixi el dret de retracta que li atorga l’article 5 de la llei de Pinya de Rosa i adquireixi per l’ús públic la finca venuda o exerceixi el dret d’expropiació que preveu la mateixa llei.

4. Facultar a la Junta de Govern Municipal que prèvia consulta de la junta de portaveus, per tal que si la Generalitat de Catalunya segueix incomplint la llei o modifica els límits aprovats del paratge Pinya de Rosa per l’Ajuntament de Blanes actuï en defensa dels acords d’aquest Ajuntament.

5. Donar ple suport a la Plataforma Pinya de Rosa i encoratjar-la a seguir la lluita per la defensa i total protecció de Pinya de Rosa i ajudar-la en tot el possible aconseguir els seus objectius.
6. Traslladar aquest acord al President de la Generalitat de Catalunya al Conseller en Cap, al Conseller de Política territorial, al Conseller de Medi Ambient, al President del Parlament de Catalunya, als portaveus dels grups parlamentaris del Parlament de Catalunya, a la Plataforma Pinya de Rosa

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Torna torna.......
a veure si es veritat, i d'una vegada foteu guerra i salvem pinya de rosa, i desanmascarem els traidors

Anònim ha dit...

endavant amb les armes, per dignitat el govern no pot permetre la perdua d-aquest espai

Anònim ha dit...

Vaya exito tu blog ya no entra ni el tato.Claro que para la bilis que sueltas.En fin...yo es que me entretengo,¿sabes?...y me asombro de que tu capacidad de cinismo siga igual.En fin,que no aprendes y mira que ya tienes años,majete.¡Ah,recuerdos a tu estilista supongo que es de la tienda MARY HORTHER de la cadena "ME KAGO EN EL DISEGNO".Salud majo.

Anònim ha dit...

Quina parida de personatge tenen a can socialiste, ja,ja ja