12 d’abril 2008

(376) 25 diputats del PSC: es mereixen una ministra com Magdalena Álvarez

Felicitats ZP, pel teu premi cap a Catalunya, gràcies per la teva coherència, per premiar a la ministre que ha fet possible aquesta gran victòria del PSC. Malgrat la mala gestió, malgrat els perjudicis econòmics i socials pel retard de les rodalies, del retard del TAV, dels insults als catalans, i de la seva prepotència, el que és cert que la Magdalena ha guanyat i de carrer, com si jugués a casa.

Mai un victòria ha sortit tant gratuïta a un partit polític, que la Magdalena, la mateixa que ha actuat com “un vulgar señorito andaluz” repeteix al Ministeri, cal felicitar al flamant President del Govern per la seva decisió.

En aquest sentit cal també felicitar al PSC per haver cobrat pel seu resultat, la seva cap de llista, Ministra de Defensa, un repetició de la jugada de posar un català al Ministeri de la Guerra i a sobra dona, un gran premi per una gran candidata, una catalana al servei de la sagrada unitat de la pàtria (l’espanyola), coma mínim si un dia marxem d’Espanya, qui manarà les tropes serà d’Esplugues.

I com no, felicitats al sector catalanista del PSC, pel fet que el seu líder, el Corbacho (l’actor no, a lo millor hi sortiríem guanyant) vagi a Treball, per fi, els catalans tindrem el reconeixement del nostre treball. Veurem definitivament recompensat l’espoli que patim, entre els premis que ens donaran, les balances fiscals que publicaran en dos mesos, i la Chacon i el Corbacho de ministres podem definitivament dormir tranquils, com deia el poeta, ara si que ja ho tenim tot pagat, pel fet d’ésser catalans.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

En Joan Puig és molt estimat a Mallorca. Ara la nova ministra de Defensa la Carme Chacón, haurà d'acabar allò que començarem amb en Joan Puig. I esperam que les bases Militars de Pollença i d'Alcúdia prest puguin ser zones per a ser gaudides per a tothom.

Moltes gràcies Joan. Als Països Catalans fa falta molta gent com tu.

Salut i independència

Miquel Àngel Sureda

Anònim ha dit...

Sr. Assalta piscines, als meus ulls esteu en la mateixa categoria que la Sra. Maleni. Fora de càmera no sabeu viure. Ni sabeu com viure. Si es cert que us assalarien a la Diputació, l'adjectiu que utilitzaré al respecte del que penso d'Esquerra, serà: REPUGNANCIA. Heu perdut a Blanes i al parlament d'Espanya. Siusplau prou, feu retiro i torneu d'aquí un parell de lustres, renovat.

Anònim ha dit...

quina rabia portes a dins, deus ésser de la colla d'ineptes del portaveu socialista, que sou els que heu escampat la mentida que ahir publicava el diari de girona.

gràcies a puig i esquerra, avui tu pagues l'aigua més barata, tenim protegit el delta del tordera i encara podem salvar el vilar.

el sou que ha cobrat Puig ha estat un plaer, el que cobra marigo i secretaria un escandol

Anònim ha dit...

endavant puig, no paris, segueix endavant, la batalla la tens guanyada i com sempre el temps te donarà la raó.

Anònim ha dit...

Joan, avui el punt diu que la n-2 pasarà a 300 metres del vilar, no deia marigó que no seria d'aquesta manera?

que opines

Anònim ha dit...

zp torna les gràcies a tots els catalans que el van votar, quina pena.

Anònim ha dit...

Francament no puc entendre la fòbia al PSC i als seus representants de Blanes. Afirmeu que som uns ineptes i que tenim males intencions per tot allò que fem. Ens pinteu com l'enemic i no com una visió concreta. Penso que aquesta manera de fer "política" no ens beneficia a ningú. Crec que només fomenta la desconfiança i la intolerància, això no genera facilitat pel diàleg. Manifestar opinions no es basa en constantment desacreditar als altres si no en fer propostes, debatir-les i assumir la decisió final i la dels ciutadans. Som representants de parts de la població i cadascún de nosaltres ens mereixem el mateix respecte.
Judith LLorens i Juan.
Regidora Ajuntament de Blanes PSC

Anònim ha dit...

judith:
qui ha practicat l'intolerancia ha estat el teu portaveu, negant-se a parlar amb qui tenia la clau de govern a l'ajuntament. tot per dir la veritat.
el quediu puig, dona noms i el temps li dona la raó.

Per cert mirat el que escriu el teu portaveu contra trias, insults,insults insults, quina pena, encara no ha vist que va ser ell qui va perdre l'alcaldia