07 d’abril 2008

(371) Gent d'Esquerra (2)

Gent d'Esquerra (2).- Un cop donat el tret de sortida per la recollida de signatures per avalar les candidatures a Secretari General i President d’Esquerra la xarxa segueix animada al màxim per seguir tot el procés.

Pagines web de les diferents candidatures, pagines anònimes (primàries republicanes) mitjans de comunicació preguntant pels diferents candidats, mitjançant enquestes, opinadors entretinguts, en definitiva tothom pendent de si Esquerra s’han surt.

Jo ho tinc clar, soc optimista per vocació i si Esquerra algú la vol ensorrar no podrà; ni la dictadura, ni la pantomima de transició espanyola, van poder amb Esquerra, només els militants tenen la paraula sobre el futur del nostre partit.

Cap altre força política pot realitzat un acte de democràcia interna com el que Esquerra farà el 7 de juny(primàries), i que continuarà el 14 i 15 del mateix mes (25 congrés nacional).

Amb tot el respecte cap a la resta de candidats, individualment ja he expressat les meves opinions, crec sincerament que ara és el moment de Joan Puigcercós, es mereix l’oportunitat d’encapçalar la direcció d’aquest partit. Ha treballat, ha donat la cara i crec que és la persona idònia per portar Esquerra al lloc que es mereix.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord, o esquerra s'han surt amb Puigcercós, o ho tindrà fotut.

els altres van a la seva.
sort

Anònim ha dit...

Estimado señor Puig,me dirigo a usted con todo mi respeto y con la esperanza de que se conceda unos instantes a leerme.Desde su posicion privilegiada, le insto a que visualice estos videos referentes al 11 de septiembre de 2001 en el que se muestra que la version oficial que nos contaron no es totalmente veridica.YO y muchos como yo,luchamos por que se sepa la verdad que nos han negado y ,que como consequencia de dicho acto de deslealtad hacia el pueblo americano y por consequencia, hacia todo el mundo que habita este planeta, se nos esta engañado vilmente.Desde esa fecha se estan cometiendo todo tipo de genocidios con el beneplacito de un pueblo ENGAÑADO.YO,le pido que pierda un poco de su valioso tiempo,visualice estos videos y que actue en consequencia.
Si tiene alguna duda……le dejo mi correo.
por-respeto@hotmail.es

y aqui le dejo los videos.
http://www.youtube.com/view_play_list?p=8C2FDB7268989F12

http://www.youtube.com/view_play_list?p=F77BD813DBE54BBA

http://www.youtube.com/view_play_list?p=D965F91ABBC13D63

muy atentamente, el pueblo.