06 d’abril 2008

(370) Gent d'Esquerra

Gent d’Esquerra.- Ahir el Consell Nacional d’Esquerra donava el tret de sortida per la convocatòria de les eleccions primàries per elegir Secretaria General i President (7 de juny) i el Congrés Nacional (14 i 15 de juny). Amb un 71% del vots favorables es va aprovar el reglament que regularà un procés únic entre els partits polítics catalans, un veritable procés que ha de donar més força que mai al partit amb més història dels actuals amb representació parlamentaria.

Amb aquesta decisió comença la cursa per l’elecció de les persones que hauran de dirigir Esquerra pels propers quatre anys, en d’anterior post analitzava els quatre candidats i clarament me decantava per la proposta encapçalada per Joan Puigcercós, crec sincerament que és la millor per tal que Esquerra estigui en la millor situació possible, i superi els millors resultats obtinguts per aquest partit en els darrers anys.

Ara comença la recollida de signatures entre els militants per nomenar candidats (cal recollir un 5% dels 10.000 militants) i us enllaço amb la pagina web de la candidatura http://www.gentdesquerra.cat/ aquesta és la meva aposta per tal de donar un impuls guanyador al nostre partit, tenim per endavant molts reptes, finançament, dret a decidir, eleccions a Europa, al Parlament de Catalunya, municipals i crec que amb Joan Puigcercós i Joan Ridao podem afrontar amb èxit els nous reptes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tinc molt clar que l'actitud de carretero, carod i uriel es anar a desgastar puigcecós, no soc militant per agraeixo que podem participar del debat, l'única opció guanyadora és puigcercós.

Anònim ha dit...

estid d'acord uriel,carretero i carod son els que tenen el suport del psc i ciu, cal donar una lliço.
amunt esquerra