03 d’abril 2008

(368) He marxat, però el camí cap a l’abisme del PSC blanenc segueix (1)

Capítol I.- A l’actual portaveu del PSC li costa acceptar que la seva actitud i el seu orgull li van costar l’alcaldia de Blanes, els fets ens donen la raó, la pròpia actitud nostre durant aquest inici de legislatura, 50 punts clars i concrets en benefici de Blanes, la retirada controvertida de Quim Valls, el que l’Ajuntament segueixi endavant i fent feina amb el nostre suport, i malgrat tot, Marigó no ha entès res de res.

En el darrer plenari, és va aprovar tancar un litigi amb un immobiliària on la decisió pressa durant el govern del PSC ens ha acabat costant molts diners, en cap moment ni l’equip de govern, ni la resta de grups municipals van voler burxar en el passat, calia complir la sentencia i mirada endavant, fins i tot el PSC és va mostrar de bon rotllo, llàstima que la reunió no era pública, el que va dir a la reunió, no ha durat ni 24 hores.

Ahir en el seu bloc utilitzava l’acord de mirar endavant i tancar el litigi, per carregar durament contra l’equip de govern i naturalment contra ERC, no pot passar de nosaltres ni a l’hora de dormir, torna a mentir, falsejar les coses i no compleix el que diu. I he decidit intentar explicar millor els fets i les actituds i denunciar les actituds falses, que ens perjudiquen com a poble.

Com recordava avui el col·laborador del Diari de Girona Josep Alum, ara soc militant d’Esquerra i fins i tot puc parlar encara amb més claredat, i ho penso fer-ho des d’aquest bloc.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

això és comença animar.forçai endavant

Anònim ha dit...

que n'aprenguin a can psc de qui tenen, que fins i tot fa fora el quim que li regala el lloc a la diputació

Anònim ha dit...

Això és un cas de fòbies i fílies.
Això és difamar!

Anònim ha dit...

Qui difamar, és el josep en el seu bloc, mentint una vegada i una altre.

Amb les seves decisions ha fet fora en Quim