31 de març 2008

(364) On eren els dirigents del PSC i CiU?

Van deixar desemparats alcaldes i regidors d’aquests partits que varen participar a la manifestació d’aquest diumenge a Girona, la més multitudinària de les celebrades (18.000 persones), malgrat l’intent de desactivar que alguns han promogut durant tots aquests anys.

Tot plegat m’ha generat més interrogants, alguns d’aquests assistents van anar votar i ho van fer-ho pel PSC i CiU ? estic convençut, fins i tot que molts van votar aquestes dues opcions que no han recolzat les protestes. Més ben dit, han anat contra els interessos d’aquest mateixos alcaldes i regidors que ahir fins i tot van organitzar autocars per anar-hi.

Perquè no hi van anar-hi els dirigents del PSC i CiU? La resposta ens la va donar el resultat del 9-M, si fos dirigent d’aquests dos partits tampoc hi aniria, els hi surt rodó passar dels seus vilatans i dels seus militants de base.

És evident que no els hi cal complicar-se la vida, poden passar en família el cap de setmana, poden gaudir de la festa, i poden deixar pels mes romàntics la feina més ingrata.

Malgrat tot, no els envejo, prefereixo ésser com soc i haver fet el que creia que era coherent, i seguiré fent el mateix, treballant per un país més just; per cert, no estem fent les coses prou bé en la problemàtica de l’aigua.

Si tenim un problema, i és evident que el tenim, cal afrontar-ho amb claredat i diàleg, i ja és l’últim que des de Madrid ens vulguin donar lliçons mediambientals, per reflexionar tots plegats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Te voy a explicar donde estaban,payasete.Estaban trabajando por los demas y no haciendo demagogia.La proxima vez que vayas a una romeria de estas,pregunta a tus compis cuantos tienen aire acondicionado en casa...y despues hablamos.O mejor preguntales si saben del rpblema de poner una industria en un poligono industrial de Girona porque no hay suficiente energia electrica para segun que maquinaria.¡Que bien vivis los listillos!