07 de març 2008

(339) 'En la batalla de la llibertat i la democràcia un vot mai havia valgut tant'

Francesc Canet ha afirmat que no contestaran 'al menyspreu del PP' amb insults sinó amb vots. 'En la batalla de la llibertat i la democràcia un vot mai havia valgut tant', ha afirmat el cap de llista d'Esquerra per Girona, que ha dit que el PP suposa un 'greu perill' per la democràcia i per Catalunya.

El número dos de la llista, Joan Puig, ha declarat que votar a Esquerra és 'doblement útil'. 'Votar Esquerra fa fora el PP i, alhora, és el partit que millor defensarà els interessos dels gironins a Madrid', ha afirmat Puig que ha donat especial rellevància a temes encara pendents d'aprovació com el nou model de finançament que fixa l'Estatut.

Els líders independentistes han criticat l'important desplegament del PP per portar a Girona els primeres espases del partit (Acebes, Zaplana, Pizarro i Rajoy) i ha afirmat que han vingut 'a passejar la cara més sinistra' però que els gironins 'els deixaran fora una altra vegada democràticament'. Novament han reprovat les paraules que Pizarro va dedicar als empresaris gironins en una reunió a porta tancada després de la seva visita a Girona.

Puig ha declarat que 'ara que tothom dóna per fet' que el PSOE guanya, s'ha d'evitar 'qualsevol intent' de majories absolutes. Pel líder independentista, Catalunya és 'un objecte a les seves mans' i per això ha apel·lat a acollir-se a l'opció d'Esquerra.