04 de març 2008

(335) Una majoria absoluta del PSOE/PSC tant o més dolent per Catalunya que el PP

www.stoppp.cat i STOP PSOE/psc

Després de la segona presa de pel d’ahir el vespre, el debat ZP/Rajoy, alguns d’aquests reputats analistes i anomenats experts parlen d’una possible majoria absoluta dels socialistes.

Una majoria absoluta és el mateix que una majoria amplia, aquesta situació seria tant o més perjudicial pels ciutadans catalans que una remota victòria del PP, avui ja descartada per tothom, fins i tots pels mateixos populars.

El debat d’ahir hi va perdre Catalunya, el nostre país va ésser objecte de moneda de canvi entre ZP/Rajoy, Catalunya objecte de l’espoli fiscal, per uns i pels altres. Uns t’ho diuen a la cara i els altres amb bones paraules.

Tots ja ho tenim clar, el PP ja no guanya, ara el perill és que guanyi el PSOE/PSC per una majoria amplia. El PP fa bo el PSOE, i ens tanca els ulls del veritable perill, ZP és un veritable encantador de serps, però al final no compleix, ni estatut, ni nou finançament, una nova bufetada a Catalunya.

Si sou de dretes voteu CiU, i si sou de centre esquerra o d’IC confieu amb Esquerra, ens equivocarem, però no ens vendrem el País.