04 de març 2008

(336) Palma(PSOE/psc) i Xuclà(CiU) no és comprometen a un finançament de model concert econòmic


http://www.stoppp.cat/ stop PSOE/psc

Malgrat que els seus programes electorals ho diuen, no han volgut contestar la pregunta que els hi he fet al debat organitzat per la FOEG, aquest matí a Girona.

El debat i han participat en Biel Jover (IC), Alícia Sánchez Camacho (PP), Jordi Xuclà(CiU) Montse palma(PSOE7PSC) i jo mateix, i consistia a contestar una sèrie de preguntes que la direcció de la FOEG realitzava als diferents representats dels partits gironins.

En la trobada hi han estat presents bona de la premsa gironina, que ens han escoltat al llarg de les quasi tres hores de durada, vull agrair a la FOEG l’oportunitat que ens han donat de parlar de temes importants, model econòmic, finançament, ensenyament, immigració entre altres.

Ni PSC, ni CiU han parlat de finançament, semblava que tenien pànic al tema, malgrat que aquesta qüestió ha d’ésser discutida abans de l’agost d’aquest any, sorprenent el seu trist paper, tots som conscients que sense un bon finançament difícilment assegurarem l’estat del benestar i una economia competitiva.

La representant del PP, ha estat en fals durant tot el debat, el Pizarro els va deixar amb les vergonyes a l’aire, en la seva darrera visita a Girona, insultant als emprenadors gironins

Diari de Girona “El número 2 de la candidatura, Joan Puig, va declarar que, "després de 4 anys in albis, el PP porta el pitjor i a sobre ve a insultar la petita i mitjana empresa". Per Puig, les declaracions del candidat popular són "un insult", ja que vénen d'algú que "s'ha forrat a partir del dèficit fiscal de Catalunya". "Només falta que a més d'haver impedit la creació d'un gran grup energètic català ens hagi de donar lliçons", va afegir el candidat republicà, fent al·lusió a l'OPA de Gas Natural sobre Endesa, empresa de la qual Pizarro va ser president. De tota manera, el candidat d'ERC també va dirigir dures paraules al PSOE, en considerar que va "callar i atorgar" per fer possible el fracàs de l'OPA. Així doncs, Puig va criticar la "genoflexió" que els socialistes fan "quan els sectors econòmics del PP collen", per la qual cosa va fer una crida als gironins a votar ERC. I és que, segons va indicar, "el PP sol des de l'oposició no hauria pogut fer algunes de les coses que ha fet", i per això va considerar prioritari que el PSOE no tingui una àmplia majoria.”