06 de març 2008

(338) Tots ho diuen, a Girona el vot útil és ERC

http://www.stoppp.cat/

“Lluitarem a les cases dels nostres pares, lluitarem per tot allò que estimem. No ens rendirem. Lluitarem amb ERC. I Girona quedarà lliure de PP” Passa-ho

Amb aquesta claredat molts mitjans de comunicació confirmen el que ja havíem dit des del principi, a Girona el vot més útil es Esquerra, (Avui, La Vanguardia, i molts altres) doblement útil per un costat s’atura el PP i per l’altre elegim gent amb coherència i dignitat.

En una campanya bipolaritzada pels partits espanyols, PP i PSOE val la pena apostar per la resta que tingui possibilitats, a les comarques Gironines “mai un vot havia valgut tant”

PP i PSOE han utilitzat Catalunya com una pilota de ping pong, estic fart de tenir la galta inflada, me rebel·lo contra aquests que venen a Catalunya i ens insulten, que venen a Girona i és mofen dels nostres emprenedors.

Però també me rebel·lo contra aquests que deixen orfes el socialisme català, que ni tant sols s’esforcen per arribar a la seva gent, (l’acte central a les comarques de Girona amb menys gent, el míting més clandestí de la campanya (holl de l’auditori) menys de dues-centes persones), me rebel·lo contra un PSC desaparegut i que deixa Catalunya en mans del PSOE.

Us demanem la confiança per tal que el proper diumenge alguns tornin a tenir un disgust, estarem a la taula amb més força que mai