29 de març 2008

(362) Vull seguir veient “Polònia”

“Aturem el PP, i votem ZP que és molt simpàtic”

Estic convençut que aviat molts ho lamentaran, de moment el PSC s’ha vist obligat a canviar la seva valoració, ara diu que la victòria és deguda a ZP, no al PSC, el que no ser, és si es refereix a Polònia o a la Moncloa.

Vist l’impacte del meu comentari anterior sobre el programa estrella de TV3, “POLÒNIA” vull aclarir alguns conceptes, en cap moment voldria que les meves modestes paraules puguin representar un perill pel programa.

Vull que POLÒNIA continuí, però tinc dret a expressar les meves sinceres opinions, i el que vaig dir, ho he dit convençut. I ho he dit fruit del comentari de mes persones, comentaris que s’han vist confirmats després del ressò del meu article.

Els catalans som per antonomàsia, defensors de l’autocrítica, pessimistes, semblants als seguidors del Barça i amb un cert punt de masoquisme, sobretot quan ens toca parlar de nosaltres mateixos.

Fins i tot som capaços d’ajudar els espanyols a no tenir de president un representant de la dreta dura, fins i tot, gràcies a Catalunya, el PSOE ha obtingut la victòria a les darreres eleccions, ara caldrà veure de què ens servirà tant esforç i sacrifici.

Malauradament i desitjo equivocar-me, dins del nucli dur del PSOE, no valoren aquest esforç, tot al contrari, donen la culpa dels mals resultats a Espanya per l’excés de Catalunya en la passada legislatura.

La prova del cotó de ZP, molt aviat, el nou finançament, o reduïm l’espoli fiscal, o 25 diputats inservibles.

“Esquerra hi guanyarà” no malbaratem el somni dels justos

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Puig, ets indomable, per això ho fas diferent.

jfo ha dit...

Bueno Juanito,ta ser te acabó.Ya no eres padre ni madre de la patria.Ahora solo eres un politico descolocado por tus aires de grandeza (¿?) y grandilocuencia(¿?) que exige hablar catalán y él mismo lo destroza.Que exige sinceridad y es un embustero.Que reclama lealtad y es el unico politico que ha sido capaz de ser desleal con todo y con todos.Hasta con su mismo partido.En fin...esta historia se te acabó.Te seguiremos viendo destilando veneno para nada y ese será tu sino.Ni has servido ni sirves ni serviras para nada más.Nadie te recordará por haber logrado ningún bien para la ciudadania.En fin adios y...buena suerte.

Anònim ha dit...

Quina puta enveja desprens, puig continuà i amb més força