27 de març 2008

(361) La cooperació al desenvolupalment a Blanes

Davant les actituds d'alguns, debat i informació, esteu convidats
Divendres 28 de Març
a les 19:30
a la Casa del Poble de Blanes
Xerrada – Col·loqui
“La cooperació al desenvolupament, una realitat necessària”
amb
DAVID MINOVES
Director General de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària

més informació a: www.jerc.cat/blanes

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la reacció davant els desproposits del PDB,una demostració d'actuar amb coratge i no amb paraules buides.

L'Alquimista ha dit...

Un debat d'aquesta mena honrra la sensibilitat dels seus promotors i obre linees de pensament que a priori semblen allunyades de voler probocar fractura social.

Trobo que hagues sigut bo i enrriquidor per tots que desde les JERC s'hagues pensat en convidar algun portaveu del Partit Democràtic per coneixer el seu punt de vista, motius i projecte, i d'aquesta manera poder valorar de primera mà, lluny de comentaris absolutament partidistes, desinformats i clarament dirigits desde el PSC ( Diari de Girona ), les qüestions fonamentals que han portat a un colectiu nombros a realitzar una proposta d'aquesta mena.

En qualsevol cas l'iniciativa queda oberta i la solidaritat amb el mes desfavorit es comuna i va lligada al caracter de la nostra terra i la seva gent.

Anònim ha dit...

Gran èxit participatiu, 10 persones? jojojo

Anònim ha dit...

El tema no és la quantitat, el PDB estava convidat, a l'igual que la resta, era un acte públic i obert.

Eren més de 10 persones, ho havien les entitats,

gràcies per la demostració de les coses, es veu que les JERC i ERC donant la cara

Maxi ha dit...

Qualsevol acte en contra de les propostes insolidàries i reaccionaries del PDB siguin ben rebudes.

Per contra... crec que em passat de parlar de si tenim o no tenim que aplicar un 1% en lloc del 0,7%, per parlar si tenim que aplicar aquest en projectes o actuacions solidàries, i amb tot això les responsabilitats son també d'aquells que van permetre que aquesta gent fes govern.

Felicitats per la iniciativa... encara que trobo que tindriau que replantejar-vos el vostre suport aquesta gent.

Anònim ha dit...

Maxi:
El dia que IC deixi de costat el PSC, el problema està sol.lucionat
Com ha dit sempre en Puig, el pactaa a Blanes es IC, CiU, ERC i si cal el PP, i deixar a l'oposició els amargats PSC i PDBç
salut

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Hola Maxi.
No deixes de sorprendrem. En aquest cas és per dos motius.
El primer és que tornes a posar sobre la taula l’autèntic debat, entre el 0,7% o el 1%. Per la meva banda, i si ningú em demostra el contrari, estic pel 1%.

El segon motiu, és que tot i tenir un punt de trobada entre ERC i ICV, no pots evitar la temptació de posar-hi cullerada, posant un suposat suport d’ERC al PDB dins del debat.

Ja t’he explicat més d’un cop que ERC a pactat amb CiU, i només amb CiU. Si CiU a pactat amb el PDB, ja no és tema nostre. De fet, no entenc com insisteixes en el tema d’aquest suposat recolzament al PDB, quan ja hem demostrat en tres ocasions, que no és així (cas Meca, revisions mèdiques, i ara el 0,7)

Jo també puc dir coses, com per exemple, que el PDB és al Govern local, gràcies a la intransigència d’EUiA-ICV, recolzant les actituds excloents del PSC. Així dons, Qui és el veritable culpable de que el PDB sigui al govern local? Dons qui no va voler arribar a fer pactes amb totes les forces d’esquerra.

Ens demanes que donem suport al PSC de Blanes, quan avui per avui, son ells els que no en volen saber res de nosaltres. En lloc de fotre’ns canya a nosaltres, fot canya al PSC. Per què et veus en cor de dir a ERC el que hem de fer, però calles davant de les actuacions sectàries del PSC?

Treballem junts pel 1%, i no ens tiris a la cara, coses de les que no en som la causa, si no un efecte de les decisions dels veritables culpables.

Salutacions i independència.
Reagrupem-nos.