24 de març 2008

(359) 7-J: Esquerra hi guanyarà (4) i “Polònia”

“Doctor i exconseller” Joan Segura, “A Joan Puigcercós” Bernat Villaronga, “A Carolina Marquez” Jordi Isern, “Alegries convergents” Montse Juvanteny, “l’apuntador” Josep Mª Pasqual, “l’hora del balanç” Carles Duarte.

Us recomano més articles o cartes que parlen d’Esquerra i el seu futur, és d’agrair tantes persones parlant del meu partit, és fantàstic que existeixi un debat obert i franc per encaminar Esquerra com a partit de referència. Per això recopilaré aquests articles en el meu bloc.

Com sempre a Esquerra li toca obrir els nous camins, i això sempre és un risc, vam ser els primers en parlar de concert econòmic i avui tots els partits de tradició democràtica ho reivindicant, encara que tant sols sigui de paraula, som els primers que afrontarem un debat sobre els propers anys del catalanisme i altres com CDC també ho han anunciat.

Avui mateix sectors nacionalistes de CDC demanant un acostament cap a Esquerra, fins i tot es formulen corrents independentistes, o fins i tot posen el dret a decidir com l’eix del seu catalanisme, i tot això passa dins el partit de Jordi Pujol, un Jordi Pujol més llançat que mai i a la vegada més interessant.

Canviant de “xip”, ahir vaig veure la repetició del especial de “Polònia” sobre les eleccions de 9-M, no soc habitual de la sèrie, he vist molts pocs programes, però si que he sentit molts comentaris de la gent que el segueix amb passió. Ahir vaig coincidir amb altre gent que l’estava mirant, “el programa estrella i que dirigeix Toni Soler, es pervers pel catalanisme polític”.

Els dirigents de CiU i Esquerra apareixent com simples, folklòrics, sense principis, interessats en lo seu, com si el País fos l’excusa dels seus objectius. Pel contrari els dirigents socialistes, son la modernitat, els simpàtics, la bona gent, el present i el futur, i a sobre, les falses promeses de ZP son presentades com elements de normalitat democràtica del personatge.

“Es pervers “Polònia” pel catalanisme polític?”

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla que no mirem el mateix programa.

Qui s'ataca més és al PP

Anònim ha dit...

Per valorar un programa caldria que te'l miressis més sovint. Em penso que sortiu tots ben retratadets. I ja em diràs per què els sociates surten més ben parats: el Montilla, gairebé de retardat; la Chacón, de figaflor acabada... En fi, primer mira-t'ho bé i després critica-ho. Però em sembla que a ERC el problema és, desgraciadament, a dins: més val que no us distragueu del que és realment important, perquè entre tots l'esteu cagant de mig a mig i ens esteu desencantant a molts votants.

Anònim ha dit...

Puig, descansa home. I d'aquí un parell o tres d'anys igual et torna a passar el tren. Ara canses. Per patètic i folkloriste aquell individus assalta piscines de la costa mallorquina.

Malgrat tindre en aquell cas la raó, et varen perdre les formes. Descansa un temps.

Anònim ha dit...

ara a sobre els socialistes voleu que en puig calli, es veu que no el l'heu conegut,

en puig fa una referencia a polònia i te raó.

els socialsites simpàtics i els catalanistes de capa caiguda

Anònim ha dit...

per sort a esquerra ja gent com en puig, que diu el que pensa i que aturat els socialistes quan cal.

Anònim ha dit...

Home doncs quin seria el comentari si sortís un dirigent d'esquerra tonto que no sap res de res (montilla) i la seva parella no menys tonta (carme chacón). Els d'esquerra us ho heu guanyat a pols, i no serà perquè toni soler o manel lucas no siguin catalanistes (només cal escoltar cada dia el minoria absoluta). L'humor està per servir els interessos d'algú?

Carles. Barcelona.

Anònim ha dit...

A los socialistas nos da igual que el Puig calle o no calle. Al Puig ya le han callado los ciudadanos,autenticos poseedores de la soberania.O sea que cuando hablais de que "Catalunya dice...o Catalunya quiere..o Catalunya piensa...".mejor paraos a pensar a cuantos catalanes representais,porque no representais ni a uno más,solo a los que os han votado y eso es muy poco.Salud y...buena suerte.

Anònim ha dit...

Deixa de fer el ridícul Joan.

Jobove - Reus ha dit...

Joan ets un polític profesional, per tan hi ha molta feina, no perdis el temps mirant progames i ha treballar, si ho haguesis fet abans potser ara no plorerieu, ho diu una persona que et paga el sou, vinga doncs a guanyar-te aquest sou

Anònim ha dit...

Crec que ja noli pagues el sou i per tant te moltes coses a dir, et toca aguanta.

gràcies joan i sigues com ets

Anònim ha dit...

Un altre pixada fora de test! I vosaltres voleu representar a Catalunya si no hi enteneu ni el Polònia? Que no heu vist que deixen al Montilla com un babau, al Zapatero com un mentider i a la Chacón com bleda?
I tranquils, que lo de “simples (o volies dir ximples?), folklòrics, sense principis, interessats en lo seu, com si el País fos l’excusa dels seus objectius” es aplicat en aquest programa a totes les forces polítiques sense excepció (com no podia ser d’un altre manera).