23 de març 2008

(358) 7-J: Esquerra hi guanyarà (3)

“Contra Esquerra tot s’hi val” Jordi Grau, “Esquerra i els altres” Lluís Mundet, “Debat republicà” Joan Puigcercós, “Linxament mediàtic” Pau Rovira

Tots ells, articles o cartes publicats a diferents mitjans de comunicació aquest cap de setmana, tots ells, partint de l’autocrítica, aposten per un partit independentista més fort que mai, tots parlen d’enfortir un projecte que segueix viu, malgrat ser l’objectiu de bona part del poder de sempre. Us els recomano

Avui mateix en una entrevista a La Vanguardia, el Conseller d’Economia i segons diuen cap del sector catalanista del PSC diu “Los diputados del PSC harán lo que se decida en Catalunya.” Una frase, sense cap mena de credibilitat, mereix la portada del diari degà de la premsa catalana, i dic sense cap mena de credibilitat, perquè algú es pot creure que els 25 diputats del PSC si s’escau votaran diferent del PSOE?

Si fins i tot en aquesta passada legislatura van votar a Madrid en contra de fins a sis lleis aprovades pel PSC al Parlament de Catalunya. Algú els va linxar, els va criticar? algun lliure pensador els hi va dedicar un article com cal en algun d’aquests poderosos mitjans de comunicació?.......

Com a militant d’esquerra m’ha sabut greu la pèrdua de més de la meitat dels vots de 2004, però per aquest motiu farem penitencia, ho purgarem, i fins i tot en flagel·larem. Però més greu me sap que alguns d’aquests vots fins i tot han anat al sarró de Rodríguez Zapatero, amb l’única excusa que calia aturar el PP.

El resultat, una victòria esclatant dels socialistes a les darreres eleccions, amb aquesta victòria els socialistes assumeixen la seva responsabilitat d’ésser decisius en el desplegament de l’Estatut i sobretot en aturar l’espoli fiscal dels catalans i catalanes, és a dir aconseguir un model de finançament pel País de resultat concert econòmic, sincerament, us creieu que seran capaços de fer-ho? Ho sabrem molt aviat.

Esquerra ha fet coses malament, segur, però si esquerra no hi fos, caldria crear-la i fins i tot inventar-la. El proper juny, segur que “esmolarem ben ve les eines..” i guanyarem

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest de JFO, es tot un personatge, mes socialiste que el marigó, te un odi cap a esquerra que el juny li donarà el patatus.

Anònim ha dit...

No,no me dará ningun patatus.Seguire siendo una persona honesta y libre.Mi partido seguira gobernando en el Estado y la Generalitat.Y si no lo hace en Blanes será por la locura insensata de un grupo de gente que tiene secuestrada a ERC.¡Que pena dais!.No teneis más,no sois más.¡Que poco!.

Anònim ha dit...

aviat perdereu el govern de la generalitat per prepotents, com heu perdut blanes, per l'odi de marigo a esquerra.

aviat ho perdereu.

ho sentim

Anònim ha dit...

Endavant esquerra, si a blanes els socialistes no han vist perque han perdut l'alcaldia és que no és mereixent governar.

Marigo ja cobra i molt, crec que masa.

Anònim ha dit...

Joan,
7

Anònim ha dit...

Eres tu quien te mereces gobernar Juanito.Pero como sois tan insensatos.Sois de los de "mantenedla y no enmendadla".¿Pero no veis que habeis hecho en Blanes?.¿No veis lo que piensa la ciudadania de vuestro proceder politico?.¿No os ha quedado claro?...Pues entonces lo vuestro ya es más serio de lo que parece.Directamente de frenopático...con perdon de los enfermos reales.Porque vosotros teneis una enfermedad gravisima porque ataca a la convivencia de las personas.Se llama odio,rancunia,soberbia,estupidez en suma y lo peor es que lo pagamos todos.