19 de març 2008

(354) L’objectiu dels nostres “amics”: Esquerra

Sense cap mena de dubte els propers dies Esquerra omplirà més pagines que cap altre partit, obrirem més informatius en els propers dies, que en tots aquests anys de govern, lamentablement passarà fora de campanya electoral i passarà en part per la situació en que es troba Esquerra.

La morbositat atrau, dona per molt, ho dic per pròpia experiència, mai com aquests dies he tingut tantes visites en els meus blocs. Cal actuar amb molta intel·ligència,

Crec que a Esquerra hi caben totes les sensibilitats expressades i també les no expressades. Carod, Puigcercòs, Carretro, Uriel hi tenen tot el dret, però també hi tenen dret, els que no parlant tant, però que fan molta feina.

I és aquí on entra la responsabilitat dels dirigents d’Esquerra, tenim el millor partit, els millors mecanismes per sortir enfortits, cal que des de l’autocrítica afrontem aquest futur.

Cal posar les persones més preparades en els llocs adequats, i no podem donar als nostres rivals més oportunitats, ni CiU, ni el PSC es poden aprofitar dels nostres esforços.

1 comentari:

L'Alquimista ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.