17 de març 2008

(353) Qui segur que ha guanyat, és Espanya (Miquel Iceta)

“Salvem Espanya de l’extrema dreta de l’actual PP, però permetem que governi qui perpetuarà el nostres espoli fiscal”

Cal que reflexionem, per tal de recuperar el paper del catalanisme polític, com a única via cap el dret a decidir.

El mateix Miquel Iceta ens ha donat la raó, l’extraordinari resultat obtingut pel PSC a Catalunya (25 diputats de 47) en aquestes eleccions és la garantia de que el candidat del PSOE Rodríguez Zapatero tindrà tota la tranquil·litat per poder governar.

El PSC, voldria equivocar-me, malversarà el seu poder, donat pels electors catalans, en poques hores, més ben dit, en pocs mesos és veurà si m’equivoco o no. Abans del més d’agost ha d’estar aprovat el nou model de finançament de les CCAA, i veurem de què serveixen aquests vots socialistes.

Molts dels que diuen que han votat el PSC/PSOE per aturar el PP, a lo millor s’ho tindran que empassar més aviat del que pensen. 2622 euros per català i catalana que van a Madrid anualment i que no tornen son molts diners i que cada cop s’esdevenen més necessaris per no deixar d’ésser competitius en tots els sectors.

El PSC te tota la responsabilitat per aconseguir un bon acord de finançament, te una gran oportunitat, malauradament i com sempre han fet, tornaran a ésser invisibles. Aleshores veurem el que és important en unes eleccions generals.

Un cop més els catalans i catalanes tornem a salvar a Espanya (evitar que el PP governi) i Espanya en canvi, ens segueix maltractant. Zapatero tornarà a ésser President d’Espanya gràcies a Catalunya, malauradament el crèdit tornarà a ésser sense interessos.

7 comentaris:

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Els catalans tenim una esquizofrènia de tal grandària, que hauria de ser estudiada i analitzada amb un gran estudi sociològic.
Som capaços de perdonar al PSC les promeses sense complir (Apoyaré...), la falta d’inversions històrica, els esvorancs que ens han deixat sense trens de rodalies durant dos mesos, les apagades de llum, les maquinacions ocultes per no deixar que Catalunya pugui participar internacionalment al les competicions de patinatge, El no reconeixement de la unitat de la llengua, l’espoli fiscal, etc. En canvi, castiguem implacablement a ERC per una actitud una mica tova.
Ens ho hem de fer mirar.
Salutacions i independència.
Reagupem-nos.

Anònim ha dit...

"Els catalans tenim una esquizofrènia" ho deus dir per tu i potser per alguns d'ERC.....
Els catalans almenys la majoria són assenyats, hi ho han demostrat sempre. Com sempre la culpa de la davallada d'esquerra són els catalans no de vosaltres. No arribareu mai enlloc. ERC acabarà destrossant un projecte polític de llarg recorregut, com és la independència, per que sou uns maldestres, uns prepotents i uns impacients, no sabeu convèncer i llavors voleu imposar. No arribareu enlloc així, heu de canviar tantes coses i tants personatges.....

Sort.

Escrito a cuatro manos ha dit...

La setmana passada el Sr. Izeta era al programa de la Terribas. Sortien unes imatges de la nit electoral dintre del que se'n denomina "la cuina dels partits". Hi havia en Montilla, la De Madre, la Chacón, l'Izeta, en Corbacho i un altre xicot de Cornellà. On era el PSC? Això es el PSOE i punt. En 3 anys els del PSOE del cinturó de BCN, s'han menjat a IcV, Esquerra i al PSC. Quines guilles.

Anònim ha dit...

Estem d'acord, cal una esquerra forta i endavant

Anònim ha dit...

En resposta al arbucienc compromés:
No heu entés mai a la societat catalana, a la varitable societat catalana, només veieu la catalunya per un forat, el vostre forat estret, descriminatori, il·lusori, enganyos, incult... És el forat del nacionalisme, de la Catalunya petita, tencada, creguda, pesimista,...
I tampoc enteneu el PSC i el confoneu o voleu confondre amb el PSOE, no sabeu veure la diferència, la sutilesa i us estrenyeu quan es converteix amb un referent polític de la societat catalana real.
Confoneu el que us agradaria amb la realitat, com els nens petits i mentre seguiu aixins no arribereu enlloc.
Surt una mica més d'Arbucies, mira al mon com és i intenta entendre'l, així a lo millor tindràs alguna possibilitat de canviar-lo.
Per entendre una mica més t'aconsello lleguir en aquest mateix blog el post:

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1647149451223496047&postID=4740103722179885029&isPopup=true

Salut.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Hola.
Sembla que el meu comentari sobre l’esquizofrènia dels catalans, no ha fet gràcia, i s’ha entès com una falta d’assumpcions de responsabilitats.
Res mes lluny de la realitat.
Els primers culpables de la davallada electoral d’ERC a les ultimes eleccions (Autonòmiques, municipals i finalment al “Congreso de los diputados”, som ERC.
Aquí ho explico millor:
http://elblogdenjosepcabana.blogspot.com/2008/03/38-estic-emprenyat-1.html

Tot i això, els votants també han de fer autocrítica.
També ho explico aquí:
http://elblogdenjosepcabana.blogspot.com/

Bé, espero haver aclarit les coses, encara que segurament, encara les he empitjorant.
Salutacions i independència.
Reagrupem-nos.

Escrito a cuatro manos ha dit...

Entenc part de la ciutadania de catalunya...però el que més m'extranya es la capacitat de les guilles del PSOE de mimetitzar-se del que calgui, per tal de menjar-se ous (vots) dels altres nius.
Percert he viscut anys fora de Catalunya i fora d'Europa. Justament tinc els ulls prou oberts per tindre clar on va el PSOE (perque el PSC ja es historia).