16 de març 2008

(352) La morbositat de la derrota: més de 6000 visites en cinc dies

“Com deia Joan Fuster, prefereixo seguir fent política, abans que me la facin per mi.”

El proper 31 de març deixaré d’ésser diputat, i el passat mes de gener vaig deixar d’ésser regidor per pròpia voluntat. Aquesta situació ha despertat l’interès de molta gent (rècord de visites als meus blocs, blogspot, vilaweb i esquerra, preguntes a amics i familiars sobre el meu futur,....), alguns de bon rotllo, però d’altres no amaguen el somriure.

Sempre he dit que la política no és per tota la vida, en el seu moment ja vaig mostrar el meu desacord amb la decisió de part de la direcció gironina d’esquerra de no posar-me de cap de llista, però això no treu el meu dret a tornar a la meva vida professional, mai ho he deixat i mantinc el meu compromís.

Per aquest motiu, estic preparant el meu retorn a la meva vida professional, a partir del mes d’abril, el que no vol dir que deixi de participar de la vida política, tant a nivell local com nacional, sempre he dedicat part del meu temps a realitzar activitats i per tant seguiré treballant en aquesta línia a favor del País.

La Casa del Poble, la reflexió sobre el País, Esquerra i altres compromisos ompliran part del meu temps. I sempre que la direcció del meu partit cregui que puc ésser útil, sap que podrà comptar amb mi.

Algun mitjà de comunicació ha escrit que la nit electoral, jo estava “amb un rostre bastant desencisat i abatut” no és cert, no han entès res, tenia assumit des del més de desembre (quan van decidir que anés de segon) que tenia molt difícil tornar sortir elegit, si estava trist era pel meu partit, pel seu dolent resultat i que cal seguir treballant i reflexionant amb més força per recuperar-se, Esquerra és el partit que portarà aquest País a la seva sobirania.

De tot cor, gràcies a la bona gent, que de veritat s’ha preocupat pel meu futur.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguns lamentem que en Canet estigui a MAadrid en nom d'Esquerra. Puig, no t'oblidarem! Esquerra tornarà a tu a demanar perdó.

Anònim ha dit...

Morbossos SI, per disfrutar de la teva ostiada.

Anònim ha dit...

els fets posarant a cadascú en el seu lloc.

sort i endavant

Anònim ha dit...

Això de “amb un rostre bastant desencisat i abatut” no ha dit cap mitjà. Ho ha dit l'Agència Catalana de Notícies (ACN)

Anònim ha dit...

No és veritat, en Puig tenia molt clar que el seu mal dia es va produir quan li van comunicar que aniria de segon.

Puig ha demostrat, que sap donar la cara, el trobareu a faltar aquest de blanes

Anònim ha dit...

Vale,vale,Joanet estabas muy guapo y muy contento...Nosotros más,en Blanes a ver si adivinas cuantos votos tenemos los socialistas más que ERC.Pues eso..que que pena de partido que ha permitido que te lo engullas.Despues será el dolor para digerirlo.JFO

Anònim ha dit...

"Els fets posaran a cadascu al seu lloc".Pues bien. a ti ya te han puesto.Adios y...buena suerte.