13 de març 2008

(350) 9-M: En clau blanenca... com és que no tenim un alcalde socialista?

El dilluns passat en una entrevista a Ràdio Blanes, vaig afirmar que aquestes eleccions en l’àmbit local, me havien fet reflexionar, si un partit que treu el 51% dels vots (més de 9.000 vots) i no és capaç de governar a Blanes, alguna cosa no fan be, per sort de la resta.

El resultat de Blanes en aquestes eleccions és semblant a l’entorn metropolità de Barcelona, ciutats com Cornellà, Sant Joan Despí i altres, per tant si el PSC no governa a Blanes, no és culpa d’Esquerra, ni d’en Puig.

Per sort per la resta de partits i sobre tot pels partits del centre esquerra (IC i Esquerra) que el PSC a Blanes faci aquests errors en tindria que portar a la reflexió. Patim una OPA i cal que hi posem remei, ens cal més perfil propi, el dia que els companys d’IC ho entenguin, farem un gran avenç, i el cas de Blanes ens dona una oportunitat.

14 comentaris:

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Joan, la resposta es que no han fet prou esvorancs, ni grans apagades, ni han dit prou mentides.
Ara seriosament, es evident que els votants socialistes son fidels com mai m’hauria pogut imaginar. Ja ho hem vist a tota l’àrea metropolitana de Barcelona, que després de tot el que han patit no fa gaire temps, han seguit donant suport al PSC. Però aquest fidelitat, a Blanes no hi va ser durant les eleccions municipals. Tens raó quan dius que a Blanes, hi ha algú que tot hi haver guanyat, hauria de reflexionar.
Salutacions i independència.
Reagrupem-nos.

Anònim ha dit...

La pregunta té una única resposta:
perquè l'únic representant d'ERC va votar a favor d'En Josep Tries. Tan sols s’hagués abstingut hi hauria un Alcalde Socialista. Els vots del poble els tenia per a ser-ho. I ara En Joan l'únic regidor d'ERC que va fer que no hi hagi un Alcalde Socialista a Blanes, en el seu bloc pregunta Per què no hi ha un alcalde Socialista?
Això és el súmmum del cinisme. Contesta tu a la pregunta Joan. Potser per aquest cinisme no hi ha un Alcalde Socialista.
Per primera vegada un polític En Josep Marigó no va voler cedir als xantatges d’en Joan Puig i el va cessar del govern i va dir clar i català que no governaria més amb En Joan Puig. No tothom està disposat a ser Alcalde a qualsevol preu, això se’t deu fer difícil d’entendre. Estic orgullós d’En Marigó i del PSC de Blanes, van ser clars i han complert el que van dir durant la campanya.
Jo de tu em preguntaria: Què dec fer malament perquè un polític perdi la possibilitat de ser Alcalde abans de voler governar amb mi? Segur que no te l’has fet mai aquesta pregunta, el teu egocentrisme segur que t'ho impedeix.

Anònim ha dit...

Aquest és el problema que us perd senyors del PSOE, el personalisme que teniu, en Joan Puig ha estat sempre a les ordres del partit, i en aquest cas de l'assamblea d'ERC, per tant, si el PSOE de Blanes, diu no a Joan Puig, diu no a l'assamblea d'ERC, i en conseqüencia a ERC.


Vosaltres sabreu, però aquest pas, tripartit "d'esquerres" està be lluny de repetir-se

L'Alquimista ha dit...

El veritable problema es Marigó, ell no estima res mes que no sigui ell mateix, Blanes se li enfot. Aquests sectaris del psc han trobat en l'incultura de la gent el veritable caldo de cultiu per dur a terme els seus proposits, vegis els exemples clarisims dels esboranys o la zona metropolitana on l'autentic esperit socialista català que queda ben reflectit en la foto del teu post anterior

Anònim ha dit...

No, si ja ho va dir algú proper a Esquerra: qui exerceix la RESPONSABILITAT de governar corre el risc d'equivocar-se. Hi ha qui prefereixen estar fotent canya perpètuament, pensant que així guanyen adeptes. Però la pregunta és: què es pot dir que hagin fet aquests polítics, a banda de criticar? Què han tingut l'honor i la responsabilitat de desenvolupar per als ciutadans (i no només per als seus votants)?
I l'latra pregunta és: un partit polític que se sent més còmode embolicant la troca i criticant, que construïnt amb responsabilitat: té sentit de ser? Es pensa que MAI arribarà a tenir SOL una majoria per tirar endavant les seves idees?
La sort que tenen aquests partits és que no arribarà aquest dia, i per tant no estaran a prova. Quan la seva gestió es posa a prova el resultat és nul... I llavors sí que ho perden tot.

Anònim ha dit...

Puig parlà clar, i diu les coses pel seu nom.
Te tota la raó el que passa que marigo ara viu més be que mai, 90.000 euros de sou i secretaria per tot (50000 euros mes) i tot gràcies a en Puig.

en aquest sentit t'has equivocat joan

Anònim ha dit...

Hi ha persones que serveixen al partit i després al país, el PSC de Blanes primer serveix als ciutadants, prefereix no tenir la alcaldia, però ser honestos amb els seus postulats. Deprés servirem al partit.

Anònim ha dit...

Hi ha persones que no saben ser responsables i equilibrats perquè no saben fer res més que criticar.

Anònim ha dit...

menos mal que el catalan que escribis es casi castellano, que sino los catalanes emigrados que no hablamos catalan no se que hariamos..........

Anònim ha dit...

Marigo no vol l'alcaldia, perque ara gràcies en puig viu millor, ara cobra 90000 euros i no te feina i a mes secretaria.

li deu en puig un dinar com a mínim

Anònim ha dit...

Mira Joan,ya sabes porque no hay un alcalde socialista en Blanes,y sino ya te lo explico yo otra vez.
Erase una vez un politico desleal y mentiroso que vivia en un bonito pueblo costero llamado Blanes,y erase que se era un partido politico integrado por personas dignas que tenian la voluntad secuestrada por un manipulador(ERC y tu).Así que cuando el partido de la mayoria de los ciudadanos de Blanes no quiso plegarse a la sinrazón de un malpolitico(TU) pues se quedo en la oposicion con la pena de ver los desastres que el "cuatripartito"hacian en su Vila.
Nota.- ¿Como se puede ser tan caradura como tu?.La solución mañana.Salud.JFO

Anònim ha dit...

Amb els teus insults demostres lo que sou els socialistes de Blanes, rencorosos i rabiosos.

Puig us ha donat una lliçó, ara és veu que puig ha complert la seva paraula, a marxat amb dignitat, tal i com va dir.

Marigó ha quedat amb el cul a l'aire, ara com que cobre més per menys feina, ell està tranquil.

visca esquerra i la manera de fer les coses

Anònim ha dit...

Resultat de la vostra manera de fer les coses:
De 8 a 3 Diputats.
La gent está farta de les vostres paranoies.
Nomes voten ERC la gent que per ells es fer la politica del NO a tot, del govern desleial, de la oposició desleial...
I aixi us va...

Anònim ha dit...

Encara no t'has donat compte que esquerra ha canviat d'horari....

ara de 8 a 3.....