09 de març 2008

(346) No ha estat possible


En primer lloc vull donar les gràcies a tots els que ens han votat, i a la gent que ha treballat en aquesta campanya, en segon lloc reconèixer que les coses no han anat be, i per tant deixaré d’ésser diputat d’aquí a uns dies.

Sabíem que era difícil, però no per tant, acabem de realitzar la roda de premsa de valoració a Girona, amb el Francesc Canet, la Laia i jo mateix, al finalitzar els periodistes m’han preguntat, destaco la pregunta de Salvador Garcia de El Punt, Desapareixerà de la política?

Doncs no, caldrà reflexionar, autocrítica, tot el que faci falta, però caldrà seguir endavant, la política continua i caldrà treballar més que mai, i aquest és el meu propòsit, aquest és el meu partit, i seguiré treballant per aquest projecte, malgrat alguns voldrien que desapareix-hi.


Joan Puig Cordon


609307277

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Això us passa per fer president Montilla!!!

Anònim ha dit...

què no us dieu esquera ara? i no erc?

Anònim ha dit...

Preneu-vos la llibertat del nostre país seriosament, sigueu més inteligents que els altres i us tornarem a donar tot el soport.

Anònim ha dit...

Ens vau vendre il·lusió, us la vam donar, i la vau lidapidar sense aportar res de res.

Anònim ha dit...

SÍ QUE HA ESTAT POSSIBLE!!!!!!
Gràcies als ciutadans hem aconseguit que el PP no tingui escó a Girona. I el que et fot és que no t'hem necessitat a TU!!!!
Doble victòria a Girona.
LLiures del PP i lliures del Madrid anada i tornada. Que era un panfleto d'un ase cregut.

Bye, bye mister Puig bye...

Els creguts sobren a la política i millor que es quedin a casa.

Bye, bye mister Puig bye...

Anònim ha dit...

Ànim, gent! No decaieu! Que encara hi som!

Anònim ha dit...

Yo desde luego me alegro muchisimo que ERC haya perdido tantos diputados (una pena que no hayan sido más). Por mi parte es una pena que UDyP hayan obtenido más votantes y menos representación en el parlamento. Esto demuestra que este país (España) sigue regido por minorias que se están volviendo cada día mas radicales.

Un saludo.

Un catalán.

Anònim ha dit...

Es lo que te mereces.¡Que pena que la buena gente que seguro hay en ERC (me consta personalmente) se hayan tenido que ver representadas por alguien como tu.Adios.Buena suerte y no vuelvas a usar la politica más.

Anònim ha dit...

Ja estan els de ERC "colocan" a la gent que s'ha quedat afora després de la desfeta. Segur que no pensen en tu Joan, ets un CERO a l'Esquerra. I mai millor dit.

Anònim ha dit...

Qu� durs!Una mica de compassi� ,no?

Anònim ha dit...

no ens cal compassio, amb aquests comentaris és veu el perquè de l'odi cap el puig.

puig endavant i força